Zámek a klíč: První řada ani nezačala a druhá už se chystá

Zámek a klíč: První řada ani nezačala a druhá už se chystá | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 14 obrázků
Bez oficiálního potvrzení druhé série již tvůrci seriálové adaptace populárních komiksů rozepsali scénář pokračování.

Populární komiksová série Zámek a klíč (Locke & Key) od Joea Hilla a Gabriela Rodrigueze se konečně dočkala zdárně dokončené adaptace. Seriálu na její motivy se diváci dočkají na Netflixu již na začátku února. A i když zatím nebyla oficiálně potvrzená druhá série, tak se již na papíře připravuje. V rozhovoru pro web GameSpot to řekl výkonný producent seriálu Carlton Cuse.

„Píšeme druhou řadu, i když zatím nebyla schválená,“ řekl Cuse. Následně dodal, že si zatím nejsou jistí, jak moc se bude seriál odchylovat od komiksové předlohy a zda bude adaptace stejně zakončená. „Myslím, že až se dostaneme ke konci řady, tak lépe poznáme, jak dlouhý ještě seriál může být. Strávili jsme hodně času diskutováním s Joem (Hillem) a myslím, že s ním odpověď na tu otázku vymyslíme. Určitě jde o dobrý konec, ale na druhou stranu se seriál od komiksů odlišuje a začíná být něčím jiným. Chceme zajistit, aby konec fungoval pro seriál a nenutíme se jen udělat zakončení aby bylo zakončení. Chceme, aby konec byl něco, co opravdu přijde jako správné rozuzlení našeho příběhu,“ dodal Cuse.

Děj Zámku a klíče se točí okolo tří sourozenců, kteří se se svou matkou přestěhují po záhadné smrti otce do rozlehlého rodinného sídla. Tam začnou nacházet tajuplné klíče, které propůjčují magické schopnosti. V hlavních rolí v seriálu hrají Connor Jessup, Jackson Robert Scott a Emilia Jones. První série seriálu o deseti epizodách má na Netflixu premiéru 7. 2. Níže pro připomenutí přikládáme už dříve zveřejněný trailer.

Zdroj: GameSpot, foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu