Shameless: Seriál o nezvedené rodince skončí po 11. řadách

Shameless: Seriál o nezvedené rodince skončí po 11. řadách | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit dalších 27 obrázků
Připravte si kapesníčky, s Gallagherovými se rozloučíme. 

Poslední díl desáté řady dramaticky-komediálního seriálu Shameless si odbyl premiéru před pár dny. Fanoušky zcela jistě potěší, že se s rodinou Gallagherů uvidí i příště, avšak trošku je může zarmoutit, že to bude již naposledy. Jedenáctou a zároveň poslední sérii potvrdil Gary Levine, prezident stanice Showtime, která je domovem americké rodinky od roku 2011. Navíc jde na stanici o jeden z nejlépe hodnocených seriálů, který si díky získaným srdcím nových diváků může chlubit vzrůstající sledovaností.  

Shameless: Trailer na 10. sérii opět slibuje skvělou zábavu
 

Poslední řada se tentokrát začne vysílat v létě a bude mít tradičně dvanáct epizod. Očekává se návrat Williama H. Macyho jakožto otce Franka Gallaghara a dalších známých postav. Jelikož nás čeká s rodinou rozloučení, přišla řeč na Emmy Rossum, která do deváté řady hrála Fionu Gallagher. Herečka se rozhodla z vlastní vůle seriál v přátelském duchu opustit, nicméně Levine by se v tomto případě za její návrat vůbec nezlobil. Showrunner seriálu John Wells má rozhodně v plánu se Rossum zeptat, jestli by neměla čas se do seriálu vrátit, byť třeba jen na chvilku. Taková poslední epizoda, kde jsou všichni Gallagherovic pohromadě, by se jevila jako uspokojivá tečka za zakončením seriálu. 

V poslední sérii se chtějí tvůrci zaměřit na Iana a Mickeyho, kteří budou poznávat, jaké to je být novomanžely. Diváci budou sledovat životy i ostatních postav jako Carla nebo Lipa a jeho soužití s Tami, s níž má dítě. Podle Wellse je to skutečná výzva, přivést do vašeho života další lidi, u nichž si uvědomujete, že je v životě stavíte na důležitější místo než členy rodiny, které jste vždy považovali za ty nejbližší. Ti se tomu budou muset přizpůsobit.  

Zdroje: Deadline 1 a 2, EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu