Prison Break: Další pokračování Útěku z vězení není vyloučené

Prison Break: Další pokračování Útěku z vězení není vyloučené | Fandíme seriálům
20th Television
Zobrazit dalších 18 obrázků
Jak to vypadá s šestou řadou Útěku z vězení? Odpovídá vedení stanice Fox i hlavní hvězda Wentworth Miller.

Když v roce 2006 začal seriál Prison Break/Útěk z vězení, nemohli si ho fandové vynachválit, ale postupem času začala být kvalita kolísavá a výrazně spadla i sledovanost, takže byla série po čtyřech řadách zrušena. 

Nicméně značka se stala součástí vlny rebootů/restartů/remaků/revivalů a tak jsme se v roce 2017 dočkali devítidílné páté řady, ta ovšem nebyla oživením, které si asi fandové představovali, hodnocení nebyla úplně přesvědčivá a kromě toho ani sledovanost neoslnila. 

Bylo tak překvapením, že v lednu 2018 stanice Fox oznámila, že se začíná pracovat na šesté řadě. Ovšem, jsou to nějaké dva roky a stále nic. Není tak divu, že se někteří lidé předpokládali, že šestá série skončila u ledu. Ale jak se zdá, je tu ještě naděje.

Prezident Fox Entertainment Michael Thorn uvedl:

"Dál pokračujeme o debatách o 24 hodin a Útěku z vězení a to jako o potencionálních spin-offech."

Ovšem, následně Thorn dodal, že aktuálně není nic konkrétního, co by se dalo oznámit. Jinak řečeno, Fox o pokračování (respektive spin-offech) uvažuje, ale není to vytesáno do kamene a může to být smeteno ze stolu.

A ani jeden z představitelů hlavních rolí v původním seriálu Wentworth Miller si není zrovna jistý, že se v dohledné době dočkáme. Na Instagramu uvedl:

"1. Oceňuji vaše nadšení. 2. Netuším, kdy (nebo jestli) bude další řada. Do debat nejsem zapojen. 3. Seriály si žádají nějaký čas. Produkce, střih, vysílání. A právě kvůli tomu... 4. Se zdá nepravděpodobné (alespoň mně), že budeme mít 6. řadu v roce 2020. 5. Můžu se mýlit."

Zatím tak příznivcům dalšího pokračování nezbývá než čekat a doufat v to nejlepší. Ale jak naznačil herec, pokud by se objevila šestá řada letos, bylo by to velké překvapení. 

Zdroj: Deadline, Instagram

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu