24 hodin: Další pokračování seriálu "ve skutečném čase" není vyloučené

24 hodin: Další pokračování seriálu "ve skutečném čase" není vyloučené | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jaká je šance, že se v budoucnu vrátíme do akčního světa 24 hodin?

Seriál 24 hodin je jedním z pořadů, ke kterým se stanice Fox po jejich ukončení ještě vrátila. Jednak se seriál dočkal po několika letech nové deváté řady s podtitulem Dnes neumírej, která vyšla v roce 2014, a poté také samostatného spin-offu s novými postavami 24 Hodin: Nezastavitelný, který se však dočkal smíšených reakcí. Jaká to tedy nyní vypadá s dalšími možnými projekty ze světa „čtyřiadvacítky“?

Loni v květnu sešlo ze dvou připravovaných seriálů, soudního thrilleru odehrávajícího se v reálném čase a prequelu původních 24 hodin. Stanice je sice možnosti prequelu nadále otevřená, nyní ale podle serveru Deadline upoutává pozornost nový koncept seriálu, který připravuje Todd Harthan, showrunner seriálu Doktoři.

Práce jsou zatím v raných fázích příprav. Podle showrunnera původního seriálu Howarda Gordona, který nadále zůstává angažovaný v sérii, je o projekt zájem. „Fox to určitě udělat chce, tak se o tom teď bavíme. A když říkám bavíme, tak tím myslím, že se bavíme o tom, o co vlastně půjde. Důležité je, aby to mělo smysl udělat. Nechceme něco dělat jen aby to bylo. Chceme najít ten správný příběh,“ řekl Gordon.

Neprozradil, o čem by nový seriál ze světa 24 hodin mohl být s tím, že se příběh pořád vyvíjí. Podle interních zdrojů Deadlinu se ale celkový nápad točí okolo návratu Kiefera Sutherlanda (představitel Jacka Bauera) a možná i dalších postav. Vše je ale zatím ve velmi raných přípravách a nikdo s návratem zatím nesouhlasil. Gordon ale dále naznačil, že více informacích bychom se mohli dozvědět již někdy na jaře.

Zdroje: Deadline I, II, foto: Fox

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu