24: Legacy: Pokračování populární Čtyřiadvacítky

24: Legacy: Pokračování populární Čtyřiadvacítky | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Nový agent, noví teroristé, ale stále stejní tvůrci slibují starou známou zábavu. Koukněte na trailery.

Sérii 24 asi není třeba představovat. Kiefer Sutherland si v ní zahrál agenta Jacka Bauera, který se neustále snaží zachránit Spojené státy před všemi možnými i nemožnými hrozbami. Seriál na sebe upozornil zvláštností, kdy je každá série zdánlivě 24 hodin jediného dne a vše se tedy odehrává „v reálném čase“. Odvysíláno bylo osm klasických sezon a následně ještě minisérie Live Another Day, která měla jen 12 dílů (chybějící čas vysvětloval dlouhý let letadlem).

Teď na původní díly naváže spin-off s názvem 24: Legacy. Hlavním hrdinou je tentokrát Eric Carter, voják, který se zúčastnil úspěšného útoku na mezinárodního teroristu Bin-Khalida. Aby unikli pomstě, jsou všichni členové jednotky i jejich rodiny umístěni do programu na ochranu svědků. Seriál začíná ve chvíli, kdy je krytí odhaleno, všichni ostatní členové jednotky zavražděni, Eric je na útěku a teroristé hrozí dalším útokem přímo na půdě Spojených států. Hrdina důvěřuje jedině Rebecce Ingram, která úder na Bin-Khalida řídila z velína. Ta ale už před časem opustila tajné služby, aby podpořila prezidentskou kampaň svého manžela, senátora Johna Donovana. Rychle je ale vtažena do víru událostí a společně odkrývají teroristickou síť. Věřit nemohou nikomu, pronásleduje je vlastní minulost a postupné rozkrývání vlastní identity.         

Hlavní roli hraje Corey Hawkins ze Straight Outta Compton, Rebeccu ztvárnila Miranda Otto (Pán prstenů, Homeland), jejího manžela Jimmy Smits (West Wing, Sons of Anarchy). Dále hrají Teddy Sears (Masters of Sex, Flash) nebo Dan Bucatinsky (Scandal, Web Therapy). Vyloučený není ani návrat Kiefera Sutherlanda, který je jedním z producentů. Objevil by se ale zřejmě až v pozdějších epizodách, aby neodváděl pozornost od nových hrdinů a sloužil by jen jako takové zpestření. Shorunnerem je Howard Gordon. Ten napsal pár dílů k Aktům X nebo Buffy, ale první pořádný flek měl u seriálu Angel, se kterým strávil dvě sezony. Následně se stal jedním z klíčových scenáristů 24 a později dokonce shorunnerem. Je spoluodpovědný za seriál Homeland a je také autorem nedoceněného seriálu Awake.

První epizoda 24: Legacy poběží na stanici Fox 5.2. 2017. Přikládáme první trailery:

Zdroje: Empire

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu