Agents of S.H.I.E.L.D. mají vlastního Captaina Ameriku

Agents of S.H.I.E.L.D. mají vlastního Captaina Ameriku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nový ředitel S.H.I.E.L.D.u se představuje plus jak se vyrábí Ghost Rider.

Agenti S.H.I.E.L.D.u nadále pokračují v nelehkém úkolu, kdy se snaží vycházet z komiksových předloh. V jejich případě to znamená vybírat si takové postavy a motivy, o které nestojí filmové marvelovky, zároveň jsou ale dost zajímavé na to, aby mělo smysl se jimi nějak zaobírat. Někdy sice jde jen o pomrknutí na skalní fanoušky, ale i to se počítá.

Do téhle kategorie tak trochu spadá i Jeffrey Mace (Jason O'Mara), nový ředitel S.H.I.E.L.D.u. Po tom, co byla organizace opět legitimizována, požádal agent Coulson o to, aby byl v pozici ředitele nahrazen. Ideálně někým, kdo má nadpřirozené síly a veřejnost mu důvěřuje. Captain America se zdiskreditoval během událostí Občanské války a ukrývá se kdo ví kde, a tak volba padla na Mace – Inhumana s nadlidskou silou a odolností (a potenciálně dalšími schopnostmi, které zatím nebyly odhaleny).

Z předlohy asi Marvel v případě téhle postavy nijak výrazně čerpat nebude, ale minimálně symbolicky byl Jeffrey vybraný výtečně. V komiksech je to jedna z vůbec nejstarších postav marvelovského světa. Původem reportér Daily Bugle byl během druhé světové války tak inspirovaný činy Captaina Ameriky, že se sám rozhodl stát maskovaným hrdinou. Když jednou pomohl Kapitánovi v boji, dal mu Steve Rogers přezdívku Patriot. Jako The Patriot bojoval s nacisty i dalšími protivníky, dokonce byl společně s Capem, Buckym a dalšími součástí hrdinského týmu Liberty Legion. Po zmizení Stevena Rogerse a smrti druhého Captaina Ameriky se pak Mace sám stává třetím Captainem Amerikou, kterým byl po dobu několika let. Pokud se tedy bude seriál komiksů držet alespoň z hlediska nějakých osobních ideálů, nemohli jsme si do čela S.H.I.E.L.D.u přát snad nikoho lepšího, co říkáte?

Daleko větší pozornost však stále mezi fanoušky budí především Ghost Rider (Gabriel Luna), protože je to postava jednoduše známější a vizuálně zajímavější. V přiloženém videu se můžete podívat, jak seriálový Rider vznikal a přikládáme také fotky Jeffreyho Mace a Ghost Ridera.

Zdroje: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Šut by holl | 05.10.2016 16:40
Marvel si s tvojim 10 000 akurát tak vytrú prdel :D Väčšiu pičovinu tuším ani Danielll ešte nenapísal :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu