Agents of S.H.I.L.E.D.: Ghost Rider na fotkách a v traileru

Agents of S.H.I.L.E.D.: Ghost Rider na fotkách a v traileru | Fandíme seriálům
ABC
Zobrazit další 3 obrázky
AKTUALIZOVÁNO o nový plakát a další promo s Ghost Riderem.

AKTUALIZACE: Na konec novinky jsme přidali ještě jedno promo s Ghost Riderem a nový plakát.

Původní novinka z 12.9.: Tak už je to za rohem a Ghost Rider se nám dává víc a víc poznat. Lidskou tvář mu ve čtvrté sérii Agentů S.H.I.E.L.D.u Gabriel Luna (Temný případ). A vy si v galerii můžete prohlédnout jak jeho všední podobu, tak tu v plné parádě.

Server Yahoo, který fotku zveřejnil, zároveň přidal vyjádření producenta seriálu Jeffa Bella. Ten chápe příchod Ghost Ridera na scénu jako příležitost ke zcela jinému způsobu vyprávění. Jde podle něj o postavu nadpřirozeného původu, a to na malé obrazovce, a o něco dříve než do kin vstoupí Doctor Strange. Bell to chápe jako posun pro celý filmový vesmír Marvelu, ne jen pro seriál jako takový. Najednou se otvírá mystická rovina. To jak šikovně si s tím tvůrci seriálu poradí, budeme moci posoudit už 20.9., kdy seriál startuje na ABC.

Dveře pro tuto postavu možná otevřel posun promítací doby, na desátou večerní. Nicméně uvidíme, jak moc se posun nakonec promítne do celkové drsnosti seriálu. Podle Chloe Bennet, která hraje Daisy alias Quake, přinese posun temnější pojetí spojené se složitějšími tématy jako jsou pomsta, trest a linie mezi dobrem a zlem, kdy se bude rozhodovat, kdo si zaslouží zemřít.

Co se týče propagace, tak ta se poslední dny nejvíce soustředí právě na Ghost Ridera a trochu se vytratila ostatní témata a postavy načrtnuté na konci třetí řady. Je ale možné, že jde pouze o vypíchnutí nových prvků za účelem přitáhnutí čerstvých diváků. Hlavně, aby ten koktejl dobře namíchali a vše to neshořelo ve snaze mít, co největší sledovanost.

A abyste mohli ochutnat i první záběry ze seriálu, tak mrkněte na čerstvě zveřejněné promo video, na kterém je vidět auto Ghost Ridera v plné rychlosti i v plamenech!

Co na to říkáte? Sledovali jste již dříve Agenty nebo zvažujete začít, když se věci takto mění?

Zdroje: Yahoo, EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Danielll | 13.09.2016 21:41
To hoříci auto jako ujde,ale raději bych motorku a přesne jak říka Carnage,tá lebla by byla supr.Jinak hodně povedená je promo ukázka k 2 řade Supergirl https://m.youtube.com/watch?v=W9MmHfRJfyM
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu