Koruna: Na co se zaměří 4. řada

Koruna: Na co se zaměří 4. řada | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 26 obrázků
Na co se mohou diváci těšit v nadcházející řadě populárního historického seriálu?

Zatímco veřejnost stále ještě zvědavě pokukuje po čerstvé rozluce prince Harryho se zbytkem britské královské rodiny, historický seriál Koruna (The Crown) od Netflixu připravuje svou čtvrtou řadu, ve které se spolu s anglickou vládnoucí dynastií vrátíme o několik desetiletí zptáky.

Loňská třetí řada mapovala období mezi lety 1964 až 1977 a ta nadcházející podle insiderů na tohle období naváže a potrvá až do roku 1990, kdy Margaret Thatcher rezignovala z pozice předsedkyně vlády. Právě Thatcher má být novou výraznou postavou čtvrté řady. Ztvární ji Gillian Anderson (seriály Akta X, Sexuální výchova). Důležitá bude pro děj také princezna Diana, která potkala prince Charlese v roce 1977 a vzali se poté v roce 1981. V Koruně si ji zahraje herečka Emma Corrin. Dále čtvrtá série také pokryje událost vniknutí do Buckinghamského paláce v roce 1982. Jednomu muži se tenkrát podařilo dost do ložnice, kde zrovna spala královna. Nic se jí nestalo, ale událost byla považovaná za jedno z nejhorších narušení bezpečnosti dvacátého století vůbec.

Datum premiéry čtvrté série Koruny zatím Netflix nestanovil. V roli Alžběty II. se v ní vrátí Olivia Colman. Nedávno pak bylo zveřejněno, že celý seriál bude následně zakončený pátou sezonou, v které si královnu zahraje Imelda Staunton.  

Zdroj: Deadline, foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu