Chucky: Vraždící panenka má objednanou hned celou seriálovou sérii

Chucky: Vraždící panenka má objednanou hned celou seriálovou sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Zelenou dostala celá první řada. Objeví se v ní i hvězda původních filmů.

Reboot Dětské hry z minulého roku nedopadl úplně špatně, recenze mluví o lehkém nadprůměru a tržby jsou cca 45 milionů dolarů při rozpočtu 10 milionů, tedy o finanční propadák nejde, ale fandové vraždící panenky Chuckyho asi doufali ještě v trošku zábavnější podívanou, než nakonec dorazila do kin. 

S tím by mohla pomoci seriálová podoba nazvaná jednoduše Chucky, kterou chystá stanice Syfy. A ta projektu očividně věří, protože schválila rovnou celou první řadu. Žádné opatrné vyčkávání a potvrzení pouze pilotní epizody, Chucky si pořádně zařádí.

Dobrou zprávou je, že tvůrcem série, showrunnerem, producentem a režisérem první epizody bude Don Mancini, což je tvůrce filmové série s Chuckym, s produkcí mu pak vypomůže dvojice David Kirschner (ten stál také u zrodu filmové série Dětská hra), Nick Antosca.

"Postava, kterou Don a David vytvořili, děsí publikum už déle než 30 let. Trvanlivost a odkaz Chuckyho ovlivňuje jak kreativní vyprávění příběhu, tak loajální fanoušky, které si filmová série získala napříč roky. Jsme nadšení, že znovu spojíme síly s našimi partnery Nickem a [produkční společností] UCP kvůli této nové SyFy sérii a jsme nesmírně pyšní na to, že přivedeme Chuckyho poprvé na televizní obrazovky a to s původními tvůrci," poznamenal prezident SyFy Chris McCumber.

Je pravda, že Kirschner a Mancini drželi filmovou sérii pevně v rukou, Mancini se scenáristicky podílel na všech filmech, tři režíroval, Kirschner se u všech projektů ujal produkce. To neplatí pro reboot z minulého roku, ten měl nový tvůrčí tým. 

Mimochodem, pokud jde o seriál, tak kromě tvůrců se vrátí i jedna z nejvýraznějších tváří z filmů s Chuckym - herečka Jennifer Tilly. Ta ztvárnila postavu jménem Tiffany Valentine-Ray, tedy přítelkyni Charlese Lee Raye, sériového vraha, jehož duše se stala součástí panenky Chucky a později se také z Tiffany stala vraždící hračka a začalo se jí přezdívat Chuckyho nevěsta

To, že se Jennifer dočkáme, potvrdila sama herečka, která samozřejmě zmínila, jak je nadšená z toho, že se na projektu budou podílet tvůrci původních filmů. Nicméně neprozradila, jak výraznou roli v seriálu sehraje a jestli ji uvidíme v její lidské podobě nebo poskytne hlas panence. Mimochodem, vrací se také Brad Dourif, který namluvil Chuckyho ve všech filmech vyjma rebootu.

Zatím tedy samé dobré zprávy, ale je tu i jedna špatná, stále není jasné, kdy bude mít seriál premiéru, respektive ví se, že to bude letos, ale není přesně jasné kdy.

Zdroj: Slashfilm, Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu