Arrowverse: Příští cross-over v seriálovém světě DC bude menší

Arrowverse: Příští cross-over v seriálovém světě DC bude menší | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Další prolnutí seriálů z Arrowverse nebude tak bombastické, upozornil tvůrce.

Na konci minulého roku začal zatím největší crossover seriálu ze světa Arrowverse nazvaný Crisis on Infinite Earths. Nejen, že poprvé obsahoval pět epizod, ale také jsme se dočkali spousty cameo rolí a nově se ukázaly také postavy ze série Black Lightning

Superman & Lois: V chystaném seriálu se může představit také Superboy
 

Ovšem, pokud doufáte, že i další crossover bude tak epický, jako Crisis on Infinite Earths, tak má pro vás jeden z duchovních otců seriálů z Arrowverse Marc Guggenheim špatnou zprávu:

"Podívejte, nesnáším srovnávání s [Avengers:] Endgame, protože to není fér - my pracujeme s rozpočtem, který měla Endgame na občerstvení, ale Marvel nenavázal na Endgame [filmem] Endgame 2. Myslím, že k události takového rozměru se musíte propracovat. Jedna věc, na které jsme se všichni shodli - obsazení, štáb, prostě všichni, kdo vás jen napadne, je to, že příští rok to nebude tak velké. Pravdou je, že jsme Mark (Mark Pedowitz, šéf stanice The CW, kde seriály z Arrowverse běží, pozn. redakce) a já jsme mluvili o 'návratu ke kořenům' našich crossoverů a nechám na lidech, aby si to vyložili po svém."

Co přesně znamená "návrat ke kořenům", to je skutečně o výkladu každého z fandů. Těžko říct, co tím Marc myslel. O dalším crossoveru nejsou zatím známy v podstatě žádné informace. Tedy, je jasné, že jeho součástí už nebude Arrow, který letos skončil, ale Arrowverse se pravděpodobně rozroste o další seriály (Superman & Lois nebo Green Arrow and the Canaries), což skýtá další možnosti. Jak je tvůrci využijí, to je zatím ve hvězdách.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu