Atlanta, Better Things a mnohé další seriály ohlásily premiéry nových řad

Atlanta, Better Things a mnohé další seriály ohlásily premiéry nových řad | Fandíme seriálům
20th Century Fox Television
Zobrazit dalších 22 obrázků
Fanouškové velkého množství seriálů mohou slavit, jejich oblíbené televizní série se brzy vrátí.

Hned celá řada populárních amerických seriálů různých televizních stanic se v nedávné době dočkala zveřejnění premiéry nových sérií. Tedy data, kdy se vrátí s novými epizodami. O jakých seriálech je řeč?

Velké množství známých seriálů se v nadcházejících měsících vrátí na stanici FX. V březnu se na ni vrátí komediální Bude líp (Better Things) se čtvrtou desetidílnou řadou. Premiéra první epizoda je stanovená na 5. 3. V dubnu se pak na televizi vrátí s druhou sérií seriál What We Do in the Shadows, upírská komedie vycházející ze stejnojmenného snímku z roku 2014. První díl vyjde ve středu 15. 4. Jako host se má v nové sezoně objevit herec Mark Hamill, známý coby Luke Skywalker z Hvězdných válek.

Později, než se původně předpokládalo, pak vyjde na FX nový příběh v rámci antologického seriálu American Crime Story. Nová série bude mít podtitul Impeachment a bude vyprávět o ústavní žalobě vůči někdejšímu prezidentovi Spojených států Billu Clintonovi. Podle původních zpráv měla nová série vyjít již v září, před nadcházejícími americkými prezidentskými volbami. Nakonec se jí však dočkáme až po nich, někdy později.

Ještě necelý rok ale budou muset čekat diváci seriálu Atlanta. Jeho třetí řada s deseti díly se má na FX vrátit až v lednu příští roku. Následně však budou čekat mnohem kratší dobu. Následující čtvrtá sezony Atlanty vyjde vzápětí na podzim stejného roku. Bude mít osm epizod.

FX by do budoucna rádo také pokračovalo se svým dlouholetým sitcomem It’s Always Sunny in Philadelphia. Televize loni odvysílala jeho čtrnáctou řadu. A nejspíš s ním nemíní jen tak přestat, s hlavním tvůrčím týmem seriálu jedná o dalších sezonách. Pokud by se přitom realizovala jen alespoň další, patnáctá, řada, seriál by se stal nejdéle běžící americkou hranou komediální sérií v hlavním vysílacím čase.

Stanice ABC pak zveřejnila data finálních epizod svých dlouholetých populárních seriálů. Nejdříve odvysílá 8. 4. závěrečnou epizodu jedenácté série Takové moderní rodinky (Modern Family), která rovněž bude finálem seriálu vůbec. O měsíc později pak na ABC skončí šestou řadou seriál Vražedná práva (How to Get Away with Murder), finální díl stanice odvysílá 14. 5.

V galerii najdete různé fotky ze zmiňovaných seriálů.

Zdroje: Deadline I, II, Variety, TVLine, Collider, Slash Film

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu