Království zombie: Trailer pro 2. řadu zombie seriálu zasazeného do korejského středověku

Království zombie: Trailer pro 2. řadu zombie seriálu zasazeného do korejského středověku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Více než roční čekání na druhou řadu historického zombie seriálu už je téměř u konce.

Zombie projekty jsou v módě a tak se tvůrci občas snaží přijít s něčím, co by jejich filmové nebo seriálové dítko odlišilo od konkurence. Jihokorejskému seriálu Kingdom/Království zombie, který zaštítil Netflix (jde o první korejský seriál pod jeho hlavičkou), se rozhodně originalita upřít nedá. 

Český videoherní hit se objeví v seriálu od Apple TV+
 

Sice se v něm prohánějí nemrtví, ovšem překvapí prostředí, seriál je zasazen do 16. století. Jinak řečeno, Kingdom je historické zombie drama a něco takového není k vidění každý den. 

První řada měla premiéru v lednu minulého roku a dočkala se až překvapivě oslavných recenzí. Nebylo tak šokem, že byla schválena druhá. 

Na tu se ovšem čeká už déle než rok, nicméně čekání je skoro u konec, premiéra je naplánována na 13. 3. 2020. S ohledem na blížící se premiéru se nepřekvapivě objevil plnohodnotný trailer, který slibuje to, co si fandové oblíbili na první řadě.

Hromadu zombíků, precizní technické zpracován, propletené politikaření i výrazné postavy. Je to poměrně svérázný mix, ale jak ukázala první řada, může to fungovat a to velmi dobře. A byť se nedá z traileru soudit to, jak dopadne celá řada, tak to vypadá, že i druhá série bude podívanou pro fajnšmekry. 

Oficiální zápletka druhé řady zní následovně:

"Zatímco se blíží zima, boj mezi živými a mrtvými je pouze na začátku. Královský dvůr se hemží lstivými jedinci, zombie se blíží a korunní princ musí zachránit národ. To nejhorší teprve přijde, všichni si budou muset vybrat stranu, aniž by věděli, komu mohou skutečně důvěřovat."

Laťku první řada nasadila hodně vysoko, bude tak těžké se jí vyrovnat nebo ji dokonce překonat, ale snad se to druhé řadě podaří. Zjistíme to za pár týdnů. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu