Micro Mayhem: Režisér Iron Mana chystá násilnou akční sérii o autíčkách

Micro Mayhem: Režisér Iron Mana chystá násilnou akční sérii o autíčkách | Fandíme seriálům
Projekt nabídne platforma Quibi.

Jon Favreau má na kontě slušnou řádku úspěšných projektů. Pro příklad je jednou z výrazných osobností Marvelovského filmového universa (ztvárnil v několika filmech Happy Hogana a režíroval první dva díly Iron Mana) a stojí za veleúspěšným seriálem The Mandalorian.

Charlemagne: Tvůrce Vikingů chystá sérii o Karlu Velikém
 

A teď ho "ulovila" videoplatforma Quibi, která nabídne videa do délky deseti minut. Quibi získala od investorů (včetně Disneyho, pro kterého Favreau často pracuje) více než miliardu dolarů, takže má dostatek zdrojů, aby pro zájemce připravila zajímavý materiál. A nová série Micro Mayhem rozhodně zajímavě vypadá. Popisována je následovně:

"Brutální akční série bez dialogů našla inspiraci u virálních [krátkých filmů] Micro Mayhem, které vytvořili Towner a John Harvatine IV, každá epizoda bude dějová uzavřená a nabídne automobily s velmi výraznou osobností. Seriál bude kombinovat miniatury a pookénkovou animaci a nabídne (zábavně brutální) jízdu, která tu ještě nebyla!" 

K Favreauovi se jako producent přidá herec a filmař Seth Green, který má s ruční pookénkovou (stop-motion) animací zkušenosti, je spolutvůrcem seriálu Robot Chicken

Zatím není jasné, kdy se seriál objeví, ale Quibi startuje 6. 4. 2020. A mezitím si můžete pustit krátké filmečky Micro Mayhem! z roku 2016, které poslouží jako inspirace pro seriál.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu