The Mandalorian: Kdo se podílí na režii druhé řady?

The Mandalorian: Kdo se podílí na režii druhé řady? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Za druhou řadu prvního hraného Star Wars seriálu se postaví řada zajímavých jmen. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Tak James Mangold popřel, že by měl v natáčení jakkoliv svoje prsty. Může to platit i o Rodriguezovi? V tuhle chvíli si netroufáme říct, nicméně raději i jeho údajnou účast berte s rezervou.

Původní článek: Druhá řada veleúspěšného Mandaloriana se na DIsney+ objeví už letos na podzim, logicky už jsou tedy přípravy nějakou dobu v plném proudu. Na povrch se o něm tedy konečně dostávají nějaké zvěsti. Ta nejnovější prozrazuje, kdo přesně by se měl ujmout režie jednotlivých epizod. A nutno říct, že se rozhodně jedná o zajímavá jména.

Hračky Baby Yoda lámou rekordy v prodejích
 

Nejprve se sluší zmínit všechny, kteří se k natáčení vrací z minulé řady. Téměř jisté by mělo být zatím jedno jméno. Nepřekvapí účast Dava Filoniho, který je jedním z předních tvůrců celého seriálu a minulý rok měl na starosti režii dvou epizod včetně té závěrečné. Letos by pak měl režírovat minimálně jednu. Dále se mluví o návratu Ricka Famuyiwy a Bryce Dallas Howard. Chuť režírovat pak podle všeho má tentokrát i showrunner seriálu Jon Favreau.

Asi nejzajímavější je ale zvěst, podle které by se částečně na režii některých epizod měli podílet dva přední filmoví režiséři. Jednak je tady Robert Rodriguez - tvůrce filmové série Sin City nebo nedávné Ality. Ještě o něco víc vzrušující je však údajná účast Jamese Mangolda - režiséra skvělého Logana nebo oscarového Le Mans ‘66, o kterém se mimochodem v posledních dnech mluví jako o náhradě Stevena Spielberga pro režii pátého Indiana Jonese. Podle všeho by však ani jeden z nich neměl režírovat celou epizodu, spíše jen některé scény. Přesto se však určitě jedná o skvělé přírůstky do režisérského ansámblu.

Zdroje: James Mangold, Black Series Rebels, ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu