Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti - Nejdéle běžící hraný americký seriál bude pokračovat

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti - Nejdéle běžící hraný americký seriál bude pokračovat | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit další 2 obrázky
NBC dalo zelenou hned několika řadám.

Americký seriál Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti začal už v roce 1999 jako druhý seriál v universu Zákon a pořádek/Law & Order (prvním je Právo a pořádek, který měl premiéru v roce 1990 a skončil o dvacet let později). 

Zákon a pořádek s podtitulem Hate Crimes je ve výrobě pro NBC
 

A z Útvaru pro zvláštní oběti se stal velký hit, o čemž svědčí i fakt, že jde o nejdéle vysílaný americký hraný seriál v historii s tím, že aktuálně běží 21. řada. Ale tím to zdaleka nekončí, stanici NBC schválila rovnou další tři řady. (Poznámka: Nejdéle vysílaný hraný seriál v prime time. Simpsonovi běží už 31 sezon a odpolední laciné nekonečné seriály nebereme v potaz).

Už nyní je Útvar pro zvláštní oběti americkým hraným seriálem s nejvíce řadami (ne s nejvíce epizodami - těch má nejvíc Gunsmoke - celkem 635 za 20 let existence) a očividně ho jen tak někdo nepřekoná s ohledem na to, že přibudou další tři. 

Je to trochu překvapení, protože se objevily spekulace, že se seriál blíží svému konci, což se nakonec nepotvrdilo, ba právě naopak. 

Šéf zábavy stanice NBC Paul Telegdy obnovení okomentovala následovně:

"Dick Wolf (tvůrce seriálu, pozn. redakce) znovu a znovu dokazuje, že vytváří seriály, které publikum miluje. Jsme potěšení, nadšení a hrdí na to, že díky velké dohodě s Wolf Entertainment bude věrné publikum NBC vědět, že jejich oblíbené seriály mají jistou budoucnost na další tři roky."

NBC obnovilo na další tři roky také tři jiné seriály, které zaštiťuje Wolfa produkční společnost Wolf Entertainment a to Chicago Fire, Chicago P.D. a Chicago Med, kromě toho také NBC dalo zelenou (také na tři roky) lékařskému seriálu New Amsterdam, který nicméně nevznikl v dílně Dicka Wolfa.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu