Lucifer: Zdá se, že 6. řada přece jen vznikne

Lucifer: Zdá se, že 6. řada přece jen vznikne | Fandíme seriálům
Warner Bros. Television/Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Je pravděpodobné, že se komiksový seriál ještě nějakou dobu loučit nebude.

Bez ohledu na to, že si komiksový seriál Lucifer získal už během vysílání na stanici Fox oddanou fanouškovskou základnu, tak to nestačilo na to, aby generoval pro Fox dostatečná čísla sledovanosti a série tak dostala po třech řadách stopku. 

15 nejlepších Netflix seriálů podle jeho uživatelů
 

Fandové to ale nevzdali, vzniklo několik petic a nakonec na scénu vstupil streamovací gigant Netflix, který dal seriálu šanci pro čtvrtou řadu a později potvrdil vznik také páté s tím, že ta ale bude opravdu poslední.

A nějakou dobu se zdálo, že to skutečně platí, ale situace se opět změnila. Nebo to tak vypadá, protože se nedávno objevily zprávy, že Netflix jedná s produkční společností Warner Bros. Television o případné další řadě, smlouvu na ni uzavřeli také showrunneři Lucifera Ildy Modrovich a Joe Henderson a představitel ústřední role Tom Ellis je už jen kousek od jejího podpisu, jednání jsou v závěrečné fázi. 

Pravděpodobnost vzniku šesté řady se tedy zvyšuje den ode dne, ale je nutné zmínit, že to jisté není, záleží na dohodě Netflixu a Warner Bros.

Nicméně, Netflix určitě bude pro. Napovídá tomu například to, že pátá řada bude výrazně delší než čtvrtá. Ta měla deset epizod, pátá bude mít o šest dílů víc s tím, že bude rozdělena na dvě osmidílné poloviny. A pokud by ze strany diváků nebyl zájem, určitě by nedošlo k navýšení počtu epizod. Aktuálně ale není známo, kdy se dočkáme premiéry páté řady.

Zdroj: TVline, ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu