Zaklínač zřejmě obsadil další hvězdu Hry o trůny

Zaklínač zřejmě obsadil další hvězdu Hry o trůny | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Zahraje si princezna ve druhé sezóně Zaklínače?

Produkce druhé řady fantasy seriálu Zaklínač (The Witcher) započala minulý měsíc. Představitelé trojice hlavních postav Henry Cavill, Anya Chalotra a Freya Allan momentálně natáčí scény pro druhou sezónu. Mimo navrátivších se hrdinů bude nadcházející řada plná dosud nepředstavených postav, o jejichž představitelích tvůrci seriálu zarytě mlčí. Nejnovější novinkou je drb o obsazení Natalie Dormer, která se proslavila rolí Margaery ve Hře o trůny nebo Anne v Tudorovcích.

Zaklínač: První řada vystříhla hned několik scén s Yennefer
 

Před dvěma týdny byla herečka spatřena při jízdě na koni v hrabství Surrey v Jihovýchodní Anglii, které se nachází blízko lokace, kde probíhá natáčení druhé série Zaklínače. Na její projížďce ji doprovázela jedna ze členek štábu Zaklínače. Krátce na to, členka castingového oddělení naznačila, že se Natalie Dormer skutečně zapojila do produkce druhé série Zaklínače. Na Instagram přidala příspěvek ve Stories, kde stálo: „Když si vzpomenu na poslední dny na place Zaklínače, tak jako kdyby byl neustále víkend. Smát se, tančit a jezdit na koních se [členkou štábu] a Natalie Dormer!

Pokud se tyto klepy potvrdí, tak by Natalie Dormer byla již druhým zástupcem z obsazení Hry o trůny, který si zahraje ve druhé sérii Zaklínače. Prvním potvrzeným hercem byl představitel Tormunda Kristofer Hivju, který byl obsazen do epizodní role Nivellena, muže proměněného v medvěda. Těžko odhadovat nakolik jsou zvěsti o obsazení Natalie Dormer pravdivé či nikoliv. Netflix se k obsazení Natalie Dormer zatím nevyjádřil. Berte proto tyto informace se značnou rezervou.

V galerii si můžete prohlédnout zmiňovaný příspěvek a foto z Instagramu, dále pak concept art toho, jak by mohla vypadat starší verze Ciri, pokud by si ji zahrála právě Natalie Dormer.

Zdroj: Redanian Intelligence, The Fanboy SEO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

kubulus | 09.03.2020 20:51
To je pravda, ale bola to svatyna pavuka s hlavou leva. A na jednej ilustracii v knizke je Nivellen vyobrazeny a tam je jasne videt ze ma hlavu ako lev
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu