Doc Savage: Místo filmu s The Rockem nakonec jen televizní seriál

Doc Savage: Místo filmu s The Rockem nakonec jen televizní seriál | Fandíme seriálům
Street & Smith
Zobrazit další 3 obrázky
Klasický hrdina se ze stránek časopisů a komiksů poprvé dostane na televizní obrazovky. A vypadá to na opravdovou jízdu.

Kultovní hrdina Doc Savage, který byl původně vytvořen ve 30. letech a po dlouhou dobu se objevoval na stránkách časopisů a komiksů, to s filmovými adaptacemi nemá nejjednodušší. Na plátnech kin se objevil už v roce 1975, v té době se však o nějaký kasovní trhák rozhodně nejednalo. Už od roku 2009 se pak studio Sony snažilo přivést k životu moderní adaptaci, kterou si měl vzít na starost režisér Iron Mana 3 Shane Black. V hlavní roli měl původně hrát Chris Hemsworth, kterého pak v zápětí nahradil Dwayne Johnson. O projektu však dlouhou dobu nic nebylo slyšet a mnoho lidí ho považovalo v podstatě za mrtvý. 

Nyní se dozvídáme, že tomu tak ve skutečnosti úplně není. Hrdina se sice do kin nepodívá, místo toho však jeho příběhy zpracuje připravovaný seriál. Ten by měl zaznamenávat jeho dobrodružství, ve kterých nebudou chybět zuřící dinosauři, tajná padoušská společenství, fantastické gadgety a zbraně, smrtící pasti, vzrušující úniky a plány na ovládnutí Země. Zkrátka nás čeká opravdu šílená jízda. Ještě aby ne, když na projektu pracuje i producent série Rychle a zběsile Neal H. Moritz. O dalších podrobnostech, jako jsou herecké obsazení nebo tvůrčí tým, v současné době nepadlo ani slovo.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu