Ztraceni ve vesmíru: Třetí netflixovské sci-fi série bude poslední

Ztraceni ve vesmíru: Třetí netflixovské sci-fi série bude poslední | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 22 obrázků
Nová verze seriálu ze šedesátých let bude mít jen tři řady.

V roce 2018 na Netflixu odstartovala další verze seriálu ze šedesátých let jménem Ztraceni ve vesmíru (který se pro změnu inspiroval u románu z roku 1812). 

TOP 10 Nejgooglovanějších seriálů roku 2018
 

První řada se dočkala vcelku pochvalných recenzí (byť výhrady byly) a ještě v květnu 2018, tedy zhruba měsíc po premiéře první řady, byla schválena druhá (která byla hodnocena ještě lépe). Ta měla premiéru 24. 12. 2019 a na oznámení třetí se muselo čekat docela dlouho. 

Došlo k němu až 9. 3. 2020 s tím, že současně bylo prozrazeno to, že třetí řada bude také poslední. Což byl podle tvůrců záměr. Alespoň to tvrdí showrunner a producent Zack Estrin:

"Už od počátku jsme zamýšleli tento příběh rodiny Robinsonových jako trilogii. Třídílné epické rodinné dobrodružství s jasným začátkem, prostředkem a koncem. Takže zatímco se tahle kapitola Lost in Space blíží ke svému konci, jsem nadšen z toho, že budu pokračovat v prozkoumávání nových příběhů s mými přáteli od Netflixu a také se těším na neuvěřitelné možností, které budoucnost chystá."

Jak Estrin naznačil, konec Lost in Space neznamená ukončení jeho spolupráce s Netflixem. Vyšlo najevo, že tvůrce uzavřel se společností smlouvu na několik neupřesněných projektů. 

Pokud jde o datum premiéry třetí řady, tak není jasné, kdy přesně se odehraje, ale určitě to nebude letos, ovšem až v příštím roce. Je to jasné z tweetu společnosti Legendary Television, která seriál produkuje:

Zdroj: Legendary Television

Foto: Legendary Television/Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu