Co děláme v temnotách: Nový trailer blíže představuje 2. řadu upíří série

Co děláme v temnotách: Nový trailer blíže představuje 2. řadu upíří série | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit dalších 5 obrázků
Druhá řada parodického seriálu od tvůrce Thora: Ragnarok se připomíná upoutávkou.

Taiku Waititiho znáte asi jako tvůrce filmů Thor: Ragnarok nebo oscarového Kralíček Jojo. Aktuálně Taika připravuje Thor: Love and Thunder, ovšem nezapomněl ani na svůj další projekt, a to seriál Co děláme v temnotách. Ten se inspiroval u stejnojmenného filmu z roku 2014 (na něm s Taikou, stejně jako na seriálu, pracoval Jemaine Clement).

Vincent D'Onofrio chce spojit síly s režisérem třetího Thora
 

První řada seriálu se objevila v březnu minulého roku a dočkala se kladných recenzí a na poměry FX i docela slušné sledovanosti. V květnu 2019 tak byla schválena druhá desetidílná řada. Ta bude mít premiérá 15. 4. 2020 a očividně můžeme očekávat další porci toho, čím pobavila první řada.

Trailer je plný absurdního humoru záměrně hraničícího s trapností, nechybí postavy, které si fandové zamilovali v první řadě, ale také se objeví pár nováčků, například amatérský lovec upírů v podání Craiga Robinsona a samozřejmě i tentokrát dojde na skvělá camea (v minulém roce to byli například Wesley Snipes, Danny Trejo, Evan Rachel Wood nebo Tilda Swinton, letos se dočkáme jmen jako Haley Joel Osment nebo Mark Hamill). To vše je opět zabaleno do stylu "mockumentary", tedy smyšleného dokumentu, který v kombinaci s upírskou tematikou funguje až překvapivě skvěle.

Z upoutávky to vypadá, že ani druhá řada neztratí dech a nabídne sympaticky ujetou podívanou. Tvůrci očividně měli dostatek svěžích nápadů, aby nová řada nepůsobila jen jako nastavovaná kaše.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu