Freud: V seriálu od Netflixu se slavný psycholog zaplete do šetření vraždy

Freud: V seriálu od Netflixu se slavný psycholog zaplete do šetření vraždy | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nový seriál jednoho z nejslavnějších psychologů historie zasazuje do fiktivního příběhu, aby vyšetřil brutální vraždu. Můžeme se těšit i na české lokace a herce - točilo se u nás.

Netflix je americkou společností, a proto pochází většina jeho originálního obsahu z anglicky mluvících států. To však neznamená, že by se streamovací gigant štítil tvorby mezinárodní. V jeho knihovně najdeme také celou řadu mezinárodních projektů. Za zmínku stojí například španělský Money Heist nebo německé Dark. Od našich západních sousedů pak pochází i nový seriál Freud, ve kterém se mimochodem objeví i některé české tváře.

Freud se odehrává ve Vídni 19. století a, jak jste jistě již uhodli, v hlavní roli figuruje jeden z nejslavnějších psychologů historie Sigmund Freud, avšak v době, kdy ještě nebyl uznávaným vědcem, jakým se v pozdějším věku stal. Ve fiktivním příběhu zasazeném do skutečných reálií se český rodák ocitne uprostřed vyšetřování obzvláště brutální vraždy, kterou má na svědomí krutý sériový vrah. Alespoň podle traileru se pak můžeme těšit na atmosférickou a temnou podívanou.

Režie nového seriálu se ujal Marvin Kren (4 Blocks). V hlavních rolích se ukážou Robert Finster (Před ranními červánky), Ella Rumpf (Grave) nebo Georg Friedrich (Světlé noci). Ve vedlejších rolích se pak objeví i zástupci z České republiky, mezi nimi například Adam Vacula (Génius). Minimálně z části se seriál točil v ČR. Premiéra na Netflixu proběhla na spoustě trhů už 23. 3., u nás však seriál z neznámého důvodu zatím dostupný není, tak budeme doufat, že se to v dohledné době změní.

Zdroje: CNN, Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu