Červený trpaslík: Podívejte se na trailer ke speciální celovečerní epizodě

Červený trpaslík: Podívejte se na trailer ke speciální celovečerní epizodě | Fandíme seriálům
Dave
Zobrazit dalších 22 obrázků
Již v dubnu se kultovní sci-fi seriál vrátí na televizní obrazovky s hodinu a půl dlouhým dílem.

Dvanáctá sezóna Červeného trpaslíka se představila již před třemi lety a od té doby se sice hovořilo o další sérii, ale nikdo úplně netušil, jakou bude mít podobu a kdy se ji dočkáme. Nyní je ovšem čekání konec. Stanice Dave zveřejnila teaser a posléze první trailer, který láká na speciální díl s názvem The Promised Land (Země zaslíbená). Epizoda bude mít stopáž celovečerního filmu, konkrétně 90 minut, a premiéra se uskuteční už 9. 4.

Recenze: Červený trpaslík 12. série
 

Oblíbená sebranka z těžařské lodi Červený trpaslík se tentokrát setká se třemi kočičími kleriky, kteří uctívají Listera jako svého Boha. Lister jim přislíbí, že jim pomůže v útěku před Rodonem, nelítostným vůdcem divokých koček, který se zavázal vyhladit všechny kočky, jež uctívají kohokoli kromě něj. Téma, že je Lister bohem tvorů, kteří se za tři miliony let vyvinuli z jeho březí kočky Frankensteina, je pro fanoušky seriálu dobře známé, neboť se v seriálu naťuklo již v pilotní epizodě a následně se dál rozvinulo ve čtvrtém díle první série s názvem Čekání na boha.

The Promised Land se vrátí kompletní sestava ústředních hrdinů v čele s Arnoldem Rimmerem (Chris Barrie), Davem Listerem (Craig Charles), Kocourem (Danny John-Jules) a Krytonem (Robert Llewellyn). Dále se fanoušci dočkají i senilního lodního počítače Hollyho (Norman Lovett). Role tří kočičích kleriků se zhostili Tom Bennett (Rocketman), Mandeep Dhillon (Star Wars: Vzestup Skywalkera) a Lucy Pearman (The Mind of Herbert Clunkerdunk). Záporáka si zahrál Ray Fearon (Jeho temné esence).

O scénář i režii se postaral spolutvůrce Červeného trpaslíka Doug Naylor. V galerii si můžete prohlédnout oficiální plakát, promo fotografie a screeny z traileru.

Toto je volání o pomoc těžařské lodi Červený trpaslík. Posádka je mrtvá, zahynula v důsledku ozáření. Jediní, kdo přežili jsou Dave Lister, který byl v době nehody na lodi ve stavu nevědomí a jeho březí kočka, bezpečně uzavřená ve skladišti. Po probuzení za tři miliony let je Lister pouze ve společnosti tvora, jenž se vyvinul z jeho kočky, a Arnolda Rimmera, holografické simulace jednoho mrtvého člena posádky. Já jsem Holly, lodní počítač s IQ 6000. Což je stejně jako má 6000 učitelů tělocviku.

Zdroj: Digital Spy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

SkiteX | 27.03.2020 10:20
Už se nemůžu dočkat, právě sjíždím všechny sériie!!!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu