Rick a Morty 4: Jeden z nejnápaditějších animovaných seriálů se vrací s trailerem na novou řadu

Rick a Morty 4: Jeden z nejnápaditějších animovaných seriálů se vrací s trailerem na novou řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Adult Swim servíruje první upoutávku na čtvrtou sérii Ricka a Mortyho, která skrývá informaci o rozdělení sezóny na dvě poloviny.

První trailer na čtvrtou sezónu Ricka a Mortyho konečně dorazil. Naposledy jsme viděli tento animovaný skvost od stanice Adult Swim před dvěma lety, kdy si 1. 10. odbyla premiéru desátá epizoda třetí série s názvem The Rickchurian Mortydate. Od té doby to s pokračováním seirálu vypadalo všelijak. Naštěstí se tvůrci Justin Roiland a Dan Harmon domluvili se stanicí Adult Swim a podepsali smlouvu na dalších 70 epizod, více informací najdete v našem předchozím článku.

Rick a Morty: Čtvrtá řada dorazí ještě letos
 

Je potvrzeno, že čtvrtá řada bude mít stejně jako druhá a třetí série 10 epizod. Jak ovšem prozradil právě představený trailer, na rozdíl od předešlých sérií bude ta čtvrtá rozdělena na dvě poloviny po pěti dílech. Prvních pět dílů si odbyde premiéru letos, počínaje dnem 1. 11. Kdy uvidíme zbylých pět epizod není jasné, avšak dalo by se předpokládat, že se dočkáme během prvního čtvrtletí příštího roku.

Tvůrčí zázemí zůstalo neměnné a jak ukazuje první ukázka, tvůrčí dvojice je zdá se pořád plná šílených nápadů, které v žádném jiném seriálu neuvidíte. Z traileru mám navíc i dojem, že vizuální stránka je ještě propracovanější a detailnější, než u předchozích sérií. Nezbývá než doufat, že ty dva dlouhé roky čekání přinesou další várku bezkonkurenční zábavy. Nebude snadné se předchozím řadám vyrovnat.

V galerii najdete screeny z traileru a první plakát ke čtvrté sérii. 

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu