Rick a Morty: Seriál čeká díky masivní objednávce rozšíření

Rick a Morty: Seriál čeká díky masivní objednávce rozšíření | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 17 obrázků
Jeden z top animáků poslední doby se nevrací pouze se čtvrtou řadou. Navalí na nás rovnou několik desítek epizod!

A je rozhodnuto. Po nespecifikovaných komplikacích při vyjednávání tvůrců o pokračování fenoménu zvaného Rick a Morty je sítí Adult Swim odklepnut vývoj nových částí. Jak jsme psali nedávno, vše stálo na jednoduché matematice – bez objednávky není ani produkt. Ale ta nejistota a čekání na rozuzlení se fanouškům vyplatí vrchovatě.

Rick a Morty: Comic-Con představil budoucnost seriálu
 

Adult Swim totiž obnovuje smlouvu s Justinem Roilandem a Danem Harmonem, dvojicí, jenž za šíleným pořadem stojí. Tato smlouva je objednávkou na tučných 70 epizod, což při krátkém přepočtu dělá přes dvacet hodin dalších dobrodružství geniálního vědce a sociopata v jedné osobě a jeho plachého, věčně vystrašeného vnuka.

Justin Roiland tuto dobrou zprávu zveřejnil na sociální síti. Publikoval skicu, na které uvádí datum 10. 5. 2018, což je den, kdy vše konečně klaplo a nezapomíná zvýraznit číslici 70. Vždyť podívejte se na jeho radostné sdělení sami:

Kromě vtipného komentáře k příspěvku na Instagramu (ke kterému pro doplnění kontextu patří video, jenž naleznete pod článkem), nahrál tento příspěvek i na Twitter. Tam, po jeho nedávné konfrontaci s drzým a nedočkavým fanouškem, nezapomněl pro změnu sarkasticky napsat odkaz, že se těší na všechny zprávy poptávající další části.

Sedm desítek epizod v praxi znamená možnost až sedmi dalších sezón. Hromadná objednávka na tolik dílů navíc může předznamenávat, že se dosud nekonečně působící přestávky mezi jednotlivými řadami (klidně i dva roky) ustálí a premiéry sérií začnou fungovat na pravidelné báze.

Rick a Morty: 4. řada uvízla na mrtvém bodě
 

Na závěr ještě pár slov Dana Harmona, který vysvětloval jejich dlouhou přestávku v produkci: „Bylo to jednou nahoře, jednou dole, ale já s Justinem jsme prostě potřebovali dost epizod a správně strukturovanou dohodu dávající nám příslib, že budeme dělat to, co dělat chceme, což je skutečně se zaměřit na pořad. Tohle všechno jsme dosáhli, a jsme oba velmi nadšení.“

Termín uvedení čtvrté dávky dílů je pro teď ještě zahalen tajemstvím. Podle dalších prohlášení v rozhovoru se ale mašinérie kolem seriálu začne rozbíhat pozvolna, jelikož třeba Harmon v této chvíli dohlíží i na jiné projekty, u kterých musí své působení postupně minimalizovat. Nastolená dohoda je prý taková, že tvůrce omlouvá, jestli se budou muset věnovat exkluzivně Ricku a Mortymu

Tak co, těšíte se na nové multidimenzionální toulky, časoprostorové kolapsy, různé další podivnosti a jejich řešení zvrácenou logikou starého alkoholika? 

Zdroje: Nerdist, GQ

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu