Rick a Morty: 4. série bude možná ze všech nejdelší

Rick a Morty: 4. série bude možná ze všech nejdelší | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Všechny tři odvysílané série měli vždy deset epizod. Změní na tom něco slova jednoho z producentů?

Po roce a půl čekání se fanoušci animovaného seriálu Rick a Morty konečně dočkali dlouho slibované třetí série. Ta však začátkem října definitivně skončila (pokud se tedy nedočkáme podobného žertu jako s prvním dílem) a diváci se tak mohou začít zajímat, kdy se dočkáme série čtvrté. Vezmeme-li v potaz dosavadní vydávání nových epizod, další řady se dočkáme nejdříve až v roce 2019. Neházejme ale hned flintu do žita. Na nadcházejících epizodách se již v tuto chvíli pilně pracuje a je tudíž trochu předčasné se domnívat, že se nových dílů skutečně dočkáme až za dva roky.

Vzhledem k velké popularitě seriálu, která se každým dnem zvyšuje, jsou tvůrci a producenti zváni na různá interview. Mezi nejnovější z nich můžeme zařadit i rozhovor Entertainment Weekly s tvůrcem a producentem seriálu Danem Harmonem. Kromě rozebírání hlavních postav a názoru na nedávné útoky směřující k ženským scenáristkám, se redakce Harmona zeptala na ožehavé téma ohledně počtu epizod. Těch mělo být podle slov samotného producenta ve třetí sérii původně čtrnáct, ale nakonec jsem se dočkali pouze deseti. Padla i otázka, proč se tak nakonec stalo.

Stále se učím, jak mám vybalancovat obě dvě protichůdné vlastnosti. Efektivnost a perfekcionismus. Rád bych řekl, že jsem se všechny ty roky jako producent a scenárista poučil ze všech svých chyb, ale bohužel to tak není. Jediná rozumná cesta, jak to napravit, je pro příští sérii Ricka a Mortyho spolu s týmem vytvořit čtrnáct epizod, tak, jak jsem to původně slíbil pro třetí řadu. Další motivací by mohlo být, že jsem u seriálu zůstal i u jeho čtvrté sérii. To je něco, co se mi u posledního projektu (Community) naposledy nepovedlo.“

Dá se ale slovům Harmona věřit nebo ani napodruhé se nepodaří navýšit počet epizod, které si tak slavný seriál doopravdy zaslouží? To zřejmě zjistíme až s premiérou čtvrté série, které se snad dočkáme dříve než poslední série Hra o trůny.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu