Rick a Morty: Comic-Con představil budoucnost seriálu

Rick a Morty: Comic-Con představil budoucnost seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Tvůrci seriálu se rozpovídali o sečuánské omáčce z McDonaldu i o druhé epizodě třetí série.

Druhá epizoda třetí série Rick a Morty je po několika odkladech konečně opravdu hned za dveřmi a při té příležitosti jsme se na Comic-Conu dočkali traileru. Spíše než na děj se ukázka zaměřuje na vzhled epizody, která se nesmírně podobá světu Mad Maxe. To neberte jako urážku, inspirace tvůrců určitě má něco do sebe a jsem přesvědčen, že scenáristé a designéři přišli i se svými nápady. Přesvědčit se můžete sami ve výše zmíněné ukázce, kterou najdete pod článkem.

Parodiemi na slavné filmy a seriály jsou Rick a Morty známí. Dalším aspekt, který v seriálu najdete, jsou hlasy slavných herců. V minulosti se v pořadu mihly moderátoři amerických talkshow jako John Oliver, Stephen Colbert nebo Jordan Peele (režisér Uteč). Třetí série nebude žádnou výjímkou a těšit se můžete třeba na Thomase Middleditche (Silicon Valley), Susan Sarandon (Atlas mraků) nebo také Keitha Davida, který se vrátí jako prezident Spojených států.

V několika interview jsme se od tvůrců Dana Harmona a Justina Roilanda dozvěděli několik zajímavých věcí. Svou spontánností jsou tito dva tvůrci známí, ale postup, jaký provádějí při vytváření scénáře může někoho zaskočit. Pamatujete si na scénu ze druhé série, ve které se oba protagonisté schovají při očistě do majáku? „Při vytváření scénáře neustále brečíme smíchy a snažíme se něco vymyslet. Pak si řekneme: „To jako vážně? Nemůžeme je přece poslat do majáku, kde si sednou a budou poslouchat scénář, který vymyslel nějaký stařec“. Přibližně deset minut probíráme, jak bychom to udělali jinak, ale nakonec stejně dojdeme k závěru, že maják je cesta k dokončení druhé části epizody“.

Ani panel na Comic-Conu se neobešel bez vtipných scén, když Justin divákům prozradil, že se mu po dvaceti letech utrpení podařilo sehnat sečuánskou omáčku. Fanoušci seriálu ví o co jde. Pokud fanoušci seriálu nejste, vězte, že sečuánská omáčka sehrála v první epizodě třetí série velkou roli a že jedna z hlavních postav ji zbožňuje stejně jako jeden z producentů. Jak se ale Justin k omáčce dostal? Po odvysílání epizody fanoušci začali bombardovat McDonald s tím, aby omáčku začali znovu prodávat. To se jim sice prosadit nepodařilo, fastfoodový řetězec ale slíbil, že tvůrcům seriálu pošlou omáčky rovnou celý karton. Oba tvůrci slíbili, že jejich reakci na teď již slavnou pochoutku natočí a zveřejní na internet, aby se fanoušci necítili tak zklamaní.

Druhá epizoda třetí řady populárního pořadu pro dospělejší diváky má na Adult Swim premiéru už 30.7. a ještě jednou zopakuji, že trailer k ní najdete hned pod tímto článkem.

Zdroje: Huffington Post, Heavy, Hofmag

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu