Ninjak: Kompletní komiksová série je zdarma online

Ninjak: Kompletní komiksová série je zdarma online | Fandíme seriálům
Bat in the Sun Productions
Zobrazit dalších 6 obrázků
Webová série sestříhaná do podoby filmu je nyní dostupná na YouTube.

Valiant? To vám možná něco říká. Společnost Valiant Comics totiž stojí za postavou Bloodshota, který chvíli brázdil světová kina ve svém stejnojmenném sólovém filmu, než se ho produkce kvůli pandemii koronaviru rozhodla poslat do domácností. Stejná společnost také vydává komiksovou sérii s postavou Ninjaka, který v roce 2018 dostal vlastní hraný (nutno ale poznamenat nízkorozpočtový) seriál s názvem Ninjak Vs. Valiant Universe.

Tron: Seriál z digitálního světa se tajně připravoval, pak byl zrušen
 

Kromě Ninjaka, kterého si zahrál Michael Rowe (objevil se v pár epizodách Arrowa a Flashe) se v seriálu objevil právě i Bloodshot s tváří Jasona Davida Franka, kterého budou skuteční fandové znát jako zeleného Power Rangera Tommyho. Celá webová série vycházela prvně na serveru Comicbook.com v roce 2018 a nyní je znovu vydána v podobě filmu na YouTube.

Společnost Valiant tak reagovala na volání fanoušků, kteří nyní v době karantény nemají moc do čeho píchnout. „Jsem velice poctěn za tohle oficiální vydání na kanálu Valiant Comics. Zkoukněte film i celou sérii. Jsem velice hrdý na celé obsazení i na Bat in the Sun Productions,“ řekl pro server The Illuminerdi předsatvitel Bloodshota, Jason David Frank.

Příběh se točí kolem nejnebezpečnějšího zbraňového experta MI6, Colina Kinga, který je nucen postavit se svým přátelům a spojencům. Situace jej donutí postavit se jedněm z nejlepších hrdinů komiksového univerza Valiant. Fanoušci se mohou těšit na Ninjaka, Bloodshota, Roku a další. Režie se ujal Aaron Schoenke.

Zdroj: The Illuminardi

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu