Herní série Angry Birds míří v seriálové podobě na Netflix

Herní série Angry Birds míří v seriálové podobě na Netflix | Fandíme seriálům
Rovio
Zobrazit další 3 obrázky
Po dvou celovečerních filmech a krátkometrážní sérii pro děti zkusí Angry Birds přilákat diváky na Netflixu.

Streamaovací gigant Netflix spojí síly se společností Rovio Entertainment a studiem cíleným na dětské publikum Cake a vytvoří novou animovanou sérii ze světa Angry Birds, která bude mít zcela nový audiovizuální kabátek a dosud nepředstavený, avšak jednoduchý příběh. Nová animovaná série se bude jmenovat Angry Birds: Summer Madness. První řada bude mít 40 jedenáctiminutových epizod a premiéra by se měla uskutečnit někdy v průběhu příštího roku.

Disney+: Chystá se nová verze Rychlé roty a seriálové Příšerky s.r.o. odhalily logo
 

Oficiální synopse zní: „V Angry Birds: Summer Madness se vrátí na scénu oblíbená trojice Red, Bomb a Chuck, kteří společně s řadou dosud nepředstavených ptačích hrdinů zažívají šílená dobrodružství na letním táboře u jezera, který vede pochybný vedoucí Mighty Eagle. Ptačí hrdinové při svých šprýmech porušují všechna pravidla a brzy se dostanou do konfliktu s nepříjemnými prasaty na druhé straně jezera, která jsou pekelně odhodlaná způsobovat co nejvíce chaosu.

Dle synopse a vyjádření tiskové zprávy, kde stálo, že by si seriál měl uchovat podobné ladění a humor jako celovečerní snímky, se zdá, že by Angry Birds: Summer Madness mohl být prequel k celovečerním filmům. Zatímco v celovečerních filmech byla trojice hrdinů dospělá, tak v Summer Madness budou ve školním věku. Novou podobu oblíbených hrdinů si můžete prohlédnout v galerii pod článkem.

Je otázkou nakolik bude seriálová verze herního hitu zajímat dětské publikum. Seriál bude očividně zaměřený na ty nejmenší diváky, takže se nejspíš společnost Rovio snaží přilákat k herní sáze nové hráče. Dále je velmi pravděpodobné, že v době uvedení Summer Madness, se Rovio vytasí s novou mobilní hrou, která bude inspirovaná právě tímto seriálem.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Angry Birds ve filmu

20.05.2016 | USA, Finsko
Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu