Netflix má předtočených dost seriálů, aby mu vydržely do závěru roku

Netflix má předtočených dost seriálů, aby mu vydržely do závěru roku | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Šéf obsahu streamovací společnosti Ted Sarandos ujistil, že materiálu má společnost dost a dost a zastavení natáčení divák nepozná.

Streamovací služby mají aktuálně žně s ohledem na to, že hromada lidí je nucena zůstávat doma kvůli pandemii Covid-19/koronaviru. Streamovací platformy včetně té nejznámější Netflixu, hlásí výrazný uživatelský zájem. To je pro jednotlivé společnosti jistě pozitivní, ale zároveň je tu otázka, jak dlouho vydrží streamovací služby přidávat nový obsah ve stejné míře, v jaké jsou jeho uživatelé zvyklí, vzhledem k tomu, že se aktuálně pozastavila většina probíhajících natáčení.

10 seriálových nej: Češi v uplynulém týdnu volili reality show či oblíbenou klasiku

Konkrétně šéf obsahu Netflixu Ted Sarandos na toto téma uvedl, že to, co zažíváme, je situace, se kterou jsme zatím neměli zkušenosti, ale současně veřejnost ujistil, že streamovací platforma má dost hotového materiálu. Netflix totiž často natáčí jednotlivé projekty s předtihem v řádu měsíců (někdy i let), takže má v "trezoru" dostatek materiálu i na několik měsíců dopředu.

"To, co se nyní odehrává je to, že pracujeme hodně dopředu s ohledem na to, že nabízíme všechny epizody našich projektů najednou. Takže v následujících několika měsících nedojde k žádným výpadkům, [k tomu by došlo] možná později tento rok s ohledem na přerušením fyzické produkce."

Nedošlo k zastavení úplně veškerých aspektů produkce. Pokračuje například výroba některých animovaných projektů a u hraných projektů nadále pokračuje postprodukce skrze videokonference a další podobné nástroje. Kromě toho Netflix oznámil, že poskytne pomoc ve výši 100 milionů dolarů pro štáby, které mají aktuálně stopku, s tím, že minimálně 15 milionů dolarů poputuje i k subjektům, které nespadají pod Netflix

Zdroj: Indiewire

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Petr | 03.04.2020 18:42
Tak akorát, že na Netflixu je 90% seriálu nekoukatelný odpad.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu