Zpátky do školy: Na kultovní komediální seriál možná přece jenom naváže film

Zpátky do školy: Na kultovní komediální seriál možná přece jenom naváže film | Fandíme seriálům
NBCUniversal Media
Zobrazit dalších 9 obrázků
Režisér Joe Russo vyjádřil svou naději ve vznik navazujícího filmu. Pod svá křídla by ho podle něj mohl vzít Netflix.

Community (Zpátky do školy) se řadí mezi nejpopulárnější a nejoriginálnější komediální seriály posledních dekád. Během pouhých jedenácti let od své premiéry si už stihl získat kultovní status, který se bez problémů vyrovná i dalším klasikám nového milénia jako jsou The Office, Parks and Recreation nebo Arrested Development. Přestože si však série svou finální šestou řadu odbyla už před pěti lety, obrovská část fanoušků stále doufá v její návrat v podobě celovečerního snímku.

Právě těmto fanouškům vzplál plamínek naděje díky nedávnému rozhovoru s režisérem Joem Russoem. Toho většina z vás bude nejspíše znát ve spojení s bratrem Anthonym především díky jejich spolupráci s Marvelem, která přinesla například loňský megahit v podobě Avengers: Endgame. Ještě předtím se však oba režiséři realizovali hlavně na poli televizní zábavy, především právě v práci na Community.

V rozhovoru Russo prozradil, že podle něj pro vznik filmu rozhodně šance existuje. On i Anthony by se ke značce prý neskutečně rádi vrátili, protože milují celou rodinu, kterou dala produkce seriálu dohromady. Záleželo by však na jejich vlastním rozvrhu. Ve vznik filmu pak věří především kvůli toho, jak si seriál vede skvěle na streamingu. Produkce by se podle něj mohla chopit právě streamovací platforma, konkrétně zmínil Netflix.

Právě na Netflixu je pak všech šest řad Community nově dostupné i v České republice, tak seriálu určitě dejte šanci, pokud jste jej ještě neviděli. A otázka pro stávající fanoušky: Je podle vás celovečerní film dobrý nápad nebo by se měla celá značka spíš dát k ledu? Napište nám do komentářů.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Keoki | 22.04.2020 11:22
Jakožto skalní fanoušek, mohu říct jen: ,,Six seasons and a movie".
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu