Upload: V komediální novince vás po smrti nahrají do virtuální reality

Upload: V komediální novince vás po smrti nahrají do virtuální reality | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 10 obrázků
Digitální posmrtný život? Takový koncept představuje nový komediální seriál od Amazonu. 

Amazon Prime Video představuje v novém traileru svoji komediální novinku s názvem Upload, ve které se z virtuální reality stává forma posmrtného života. Desetidílní seriál vzniká pod tvůrčím dohledem Grega Danielse, který se scenáristicky podílel na oblíbeném seriál Kancl a jako showrunner vedl seriál Parks and Recreation. Jeho novinka bude kombinací sci-fi a fantasy, jejím cílem bude také satiricky reflektovat moderní dobu založenou na technologiích, které ovlivňují téměř každý aspekt našeho života.

Líza Simpsonová se možná potká se samotným Bohem
 

Hlavní hrdina Nathan se musí po těžké havárii rozhodnout, jestli podstoupí náročnou operaci nebo nechá své tělo zemřít a jeho vědomí bude nahráno do virtuální reality, která v budoucnosti funguje jako forma posmrtného života. Nathan si zvolí druhou variantu a je poslán do báječného virtuálního světa, ve kterém se bude muset naučit žít. Může mluvit se zvířaty, může nosit a jíst cokoliv si zamane (pokud má dostatek virtuální měny) a pozná dokonalé sousedství Lakeside, kde má rodina jeho přítelkyně Ingrid zamluvený prostor. Nathan se navíc dostane do komplikovaného vztahu s pracovnicí zákaznické podpory, která si na hlavního hrdinu začíná dělat zálusk.

Série bude mít deset půlhodinových epizod. Všechny díly napsal Greg Daniels a zrežíroval Jeffrey Blitz (Kancl, Parks and Recreation), hudbu složil Joseph Stevens (Nahoru a dolů, Boj o ředitelnu). V hlavní roli se představí Robbie Amell (The Flash, The Babysitter). Dalšími členy obsazení jsou Allegra Edwards, Andy Allo, Kevin Bigley a Owen Daniels. Všech deset epizod bude na Amazonu k dispozici už 1. května.

Zdroje: Youtube, Indiewire

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu