Dirty John: The Betty Broderick Story - Seriál ukazuje, proč nenaštvat manželku

Dirty John: The Betty Broderick Story - Seriál ukazuje, proč nenaštvat manželku | Fandíme seriálům
USA Network
Zobrazit další 4 obrázky
Seriál inspirovaný skutečnými událostmi představí v hlavních rolí Amandu Peet a Christian Slater.

Dokumenty a hrané seriály mapující skutečné zločiny jsou v poslední době v módě a platí to i pro sérii Dirty John, která se inspirovala u populárního podcastu Christophera Goffarda.

Masters of Doom: Nový seriál představí divoké zákulisí vzniku legendární hry Doom
 

První řada se zaměřila na Johna Meehana (Eric Bana), podvodníka, který manipuloval se ženami, když se vydával za anesteziologa, druhá série se zaměří na manželský pár Broderickových ve složení Betty (Amanda Peet) a Dan (Christian Slater). 

Dvojice měla šťastný a skoro až idylický život, ovšem Dan poté začal válčit s krizí středního věku a opustil Betty kvůli mladší modelce. Což byla chyba a to doslova smrtelná. 

Případ Betty je označován jako jeden z "nejšílenějších rozvodů" v historii USA, nicméně, přestože je často Betty považována za tu "šílenou" trailer na seriál dává vědět, že tvůrci nechtějí příběh narýsovat černobíle, ale hodlají nabídnout také úhel pohledu Betty a osvětlit to, co vedlo k násilnému "řešení" celé situace.

Nutno poznamenat, že Amanda si roli Betty užívá a umí skvěle skloubit milující ženu, která se cítí zrazena a zlomená, s šílenou pomstychtivou furií. Zdá se tak, že se dočkáme působivého kriminálního dramatu, u kterého sice víme, jak dopadne, ale to neznamená, že si ho neužijeme.

Seriál přinese stanice USA Network a to někdy v průběhu letošního léta. Uvidíme, zda se ho u nás někdo chopí, dosavadní velké seriálové hity stanice (Kravaťáci, Mr. Robot, Hříšnice, Treadstone...) mezi sebou mají celkem rovnoměrně rozdělené Amazon Prime a Netflix.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu