Upload: Nová sci-fi komedie o posmrtném životě dostane 2. řadu

Upload: Nová sci-fi komedie o posmrtném životě dostane 2. řadu | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 16 obrázků
Seriál od tvůrce americké verze Kanclu dostal druhou řadu pár dnů po premiéře.

Sci-fi série Upload streamovací služby Amazon Prime Video měla premiéru 1. 5. 2020, což je pár dnů, nicméně i to zřejmě stačilo k tomu, aby projekt ukázal svůj potenciál, protože byla schválena druhá série. 

Amazon začal propagovat Pána prstenů: Co indikuje fotka?
 

Za seriálem stojí Greg Daniels, který měl na starosti americkou verzi Kanclu nebo podobně orientovaný (a podobně zábavný) sitcom Parks & Recreation. Upload je zasazen do nepříliš vzdálené budoucnosti, kdy si lidé mohou vybrat, do jaké virtuální reality se vydají po smrti. 

To se týká i Nathana (Robbie Amell), který zemřel během dopravní nehody a rozhodne se vstoupit do posmrtného života známého jako Lakeview. Ale jak se ukáže, digitální nebe nemusí být tak nebeské, jak by se mohlo na první pohled zdát.

První řada se dočkala veskrze pozitivních recenzí, které chválí námět, scénář a obsazení, byť se trochu kritiky dočkalo to, že seriál občas zmatkuje, pokud jde o jeho tón, obecně byla první řada přijata kladně a očividně je také divácky úspěšná s ohledem na to tak rychlé schválení druhé. 

Ostatně, šéfka Amazon Studios Jennifer Salke prozradila, že ke schválení druhé řady došlo proto, že publikum volalo po pokračování seriálu a chce vidět další kapitolu Uploadu.

Upload je občas srovnávám s některými epizodami Black Mirror a také s povedeným sitcomem The Good Place, což je rozhodně pochvala. Nebude tedy asi moc těch, kteří budou protestovat proti vzniku druhé řady. O té ale bohužel nejsou známy detaily, neví se, kdy se začne natáčet, ani kdy bude mít premiéru.

Zdroj: Amazon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu