Gomora: Italský mafiánský seriál přinese ještě jednu závěrečnou řadu

Gomora: Italský mafiánský seriál přinese ještě jednu závěrečnou řadu | Fandíme seriálům
Sky Atlantic
Zobrazit další 2 obrázky
Natáčení je naplánováno na léto.

Když chcete kvalitní seriál o mafiánech, svěřte ho italským tvůrcům. Důkazem tohoto tvrzení je seriál Gomora/Gomorrah stanice Sky Atlantic. Tvůrcem seriálu je Roberto Saviano, jehož kniha posloužila jako předloha pro hranou verzi. 

Ozark: 3. řada byla extrémně úspěšná, tvůrci naznačují, co bude dál
 

Zatím jsme se dočkali čtyř působivých řad a určitě bude i pátá, ale ta by mohla být poslední. Prezident produkční společnosti Cattleya Riccardo Tozzi prozradil:

"Očekáváme, že začneme natáčet Gomoru někdy mezi červencem a zářím."

Na režii se bude podílet i jeden z ústředních herců ze série - Marco D'Amore (Ciro Di Marzio). Ten by měl zaštítit pět epizod s tím, že se aktuálně pracuje na scénářích. 

Zmíněný Tozzi slibuje, že opět zkusí natočit sérii, která přijde s něčím novým, ale dodal, že to vypadá, že by mohlo jít o rozloučení seriálu:

"Myslím si, že to bude skvělé. Pokaždé se snažíme přijít s něčím novým. S pátou řadou jsme našli unikátní úhel pohledu. Je to temné a emotivní. V současnou chvíli ale máme pocit, že jde o poslední řadu. Nikdy nevíte, ale v tuhle chvíli to vnímáme jako závěrečnou řadu. "

Což je překvapením s ohledem na pozitivní přijetí ze strany novinářů a velmi slušnou sledovanost. Ovšem, stále je tu problém s distribucí v USA, nicméně Tozzi věří, že ten se podaří brzy vyřešit. 

Kromě toho společnost Cattleya nabízí mezinárodní práva na film L’Immortale, což je spin-off ke Gomoře a zaměřuje se na zmíněnou postavu jménem Ciro Di Marzio (Marco D'Amore) a podle Tozziho je nutné zhlédnout film, aby divák naplno ocenil pátou řadu a kromě toho film propojuje čtvrtou a pátou řadu. 

Pokud jde o tu pátou, tak jak bylo řečeno, natáčet by se měla začít v létě tohoto roku s tím, že datum premiéry zatím odhaleno nebylo.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu