Agenti S.H.I.E.L.D.: Závěrečná řada se má víc propojit s filmovým světem Marvelu

Agenti S.H.I.E.L.D.: Závěrečná řada se má víc propojit s filmovým světem Marvelu | Fandíme seriálům
ABC/Marvel
Zobrazit dalších 21 obrázků
Rozloučení zábavného komiskového seriálu bude více provázané s filmovými kolegy.

Seriál Agenti S.H.I.E.L.D./Agents of S.H.I.E.L.D. je součástí marvelovského filmového universa, na což v minulosti docela intenzivně odkazoval (události z filmů výrazně ovlivnily dění v seriálu a objevily se postavy jako Nick Fury, Maria Hill nebo Lady Sif), ale například v případě šesté řady bylo propojení s filmy výrazně slabší, než v minulosti. 

Agenti S.H.I.E.L.D.: Finální série se podívá hned do několika časových období
 

To se ale v případě sedmé a současně finální řady změní, což potvrdila trojice tvůrců Jed Whedon, Jeph Loeb a Jeffrey Bell a byť (jak se dalo očekávat) neuvedli žádné detaily, tak naznačili, že provázání s marvelovkami bude patrné. 

To je ostatně jasné už z prvních dvou odvysílaných dílů sedmé řady, které obsahovaly výrazné odkazy na Hydru a padoucha Red Skulla. Hlavní hrdinové cestují v čase do různých historických etap a dá se tušit, že budou narážet na další a další odkazy na filmové kolegy. 

Jak konkrétně, to je zatím ve hvězdách (hlavách tvůrců), ale jeden ze showrunnerů Jeffrey Bell prozradil, že s ohledem na to, že jde o poslední řadu, budou tvůrci odvážní:

"Chtěl bych říct to, že protože půjde o naši poslední řadu a protože je tu patrná nostalgie, opravdu jsme do toho chtěli jít v případě příběhů naplno. Tím chci říct, že jsme riskovali. Je tu spousta věcí, které bychom v minulosti nevyzkoušeli a jsem opravdu zvědavý na to, jak budou fandové reagovat na některá tato odvážná rozhodnutí."

Bell také naznačil, že spin-offy k Agentům nejsou úplně vyloučeny, ale poznamenal, že podobná rozhodnutí jsou mimo něj a záleží na společnosti Disney, co hodlá udělat se svou stanicí ABC, streamovací službou Disney+ a marvelovskými projekty.

Jen pro zajímavost, v dalším dílu Agents of S.H.I.E.L.D. dojde ke crossoveru se seriálem Agent Carter. Sice se asi neobjeví Haley Atwell jako Peggy Carter, ale určitě uvidíme Daniela Sousu, kterého opět ztvární Enver Gjokaj.

Zdroj: Deadline, SR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Jiří | 10.06.2020 21:07
Docela jim uniká jeden významný detail. Takhle v MCU cestování časem nefunguje viz. Endgame. Tzn. seriál nekoreaponeduje s pravidly, které nastavili filmy. První řady byly mnohem propojenejsi a řekl bych i lepsi. Už i v 6 řadě kdy cestovali do budoucnosti a teď zase do minulosti nemluvě o tom, že decimace se v seriálu vůbec nekonala. Škoda
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu