Legends of Tomorrow: Jedna z postav sérii opouští

Legends of Tomorrow: Jedna z postav sérii opouští | Fandíme seriálům
The CW
V plánované šesté řadě nebudeme vídat jednu ze členek posádky.

Ústřední obsazení komiksového seriálu Legends of Tomorrow se mění často. Toho jsme byli v minulosti svědky několikrát a došlo k tomu znovu. Bylo oznámeno, že tým opouští herečka Maisie Richardson-Sellers, která se v seriálu objevovala v různých rolích (tou poslední byla Charlie) už od druhé řady. V šesté ji ale už vídat nebudeme.

Batwoman po první sérii mění představitelku hlavní role
 

Její postava se na konci páté řady rozhodla zůstat v Londýně semdesátých let a je očividné, že se nerozmyslela. Jeden ze showrunnerů Phil Klemmer k tomu dodal:

"Věděli jsme, že [Maisie Richardson-Sellers] se chce soustředit na roli filmařky a to nám umožnilo připravit vyprávění, které je doufejme uspokojivým zakončením jejího příběhu. Finále tak bylo více méně hlavně o ní. Pro mě je to hořkosladké, znovu ukázat punkový klub a [kapelu] The Smell... Dobrou věcí je, že je lidem umožněno vracet se zpět a k tomu také dochází."

Postava Charlie tedy zůstala s kapelou The Smell v semdesátých letech minulého století, ale jak bylo naznačeno, dveře k návratu má otevřené. Pokud se tedy bude chtít vrátit, bude to možné. 

A v další řadě bude potřeba každá ruka, protože jak bylo naznačeno na konci páté, posádka Waverideru se bude muset potýkat s "emzáky", kteří jsou velmi nebezpeční. Hrdinové tak požádají o pomoc dívku, kterou v mládí mimozemšťané unesli, aby jim pomohla s nimi bojovat. 

Kdo bude novým spojencem ústředního týmu zatím prozrazeno nebylo, víme jen to, co bylo zmíněno výše, tedy, že zatím nepojmenovaná dívka byla v mládí unesena a také bylo naznačeno, že bude velmi... svérázná. 

Premiéra šesté řady je plánována na mezisezónu 2021. 

Zdroj: TVline (I, II)

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu