Stranger Things: Tvůrci představí ve čtvrté řadě dalšího hvězdného hosta

Stranger Things: Tvůrci představí ve čtvrté řadě dalšího hvězdného hosta | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ve čtvrté řadě podle tvůrců uvidíme pár zajímavých hvězd v hostujících rolích. Jaké hvězdy jsme mohli vidět v předchozích sériích?

Oblíbený netflixovský seriál Stranger Things ve své připravované čtvrté řadě představí další známé herecké tváře v menších podpůrných rolích, podobně jako tomu bylo v předchozích sériích. Ve druhé řadě například zářil Sean Astin (jenž se proslavil jako hobit Samvěd Křepelka z Pána prtenů) jako Bob Newby, staronový přítel Joyce Byersové. Tvůrci poté do třetí série přilákali třeba herce Jakea Buseyho, který se objevil například ve filmech Kontakt, Hvězdná pěchota nebo Nepřítel státu. Busey si ve v několika epizodách zahrál slizkého novináře Bruce, který si rád utahoval z Nancy, a nakonec se stal jedním ze služebníků Mozkožrouta. Větší roli dostal Cary Elwes, známý třeba z filmů Princezna Nevěsta, Dracula nebo Saw: Hra o přežití. Elwes si ve třetí sérii zahrál zkorumpovaného starostu města Hawkins.

Stranger Things 4: Další známou postavu budeme vídat častěji
 

Tvůrci seriálu Ross Duffer a Matt Duffer (známí jednoduše jako The Duffer Brothers) v rozhovoru pro server Deadline prozradili, že v následující čtvrté sérii uvidíme další hvězdná jména. Jaká jméno to budou ale neprozradili.

„Letos tam máme pár cool jmen. Je to skutečně zábavná možnost, jak poznat některé naše oblíbence. Vždy jim napíšeme roli a čekáme, jestli do toho půjdou.“

Zatím tedy netušíme, který hvězdný host se představí ve čtvrté řadě Stranger Things a na odhalení si asi budeme muset ještě chvíli počkat. Produkce byla kvůli karanténním opatřením kvůli koronaviru pozastavena a zatím nebylo oficiálně oznámeno, že by se tvůrci a herci před kamery vrátili. Vystačit si tak musíme jen s krátkým teaserem, který odhalil, že oblíbený policejní náčelník Jim Hopper přežil.

Nezapomeňte zabrouzdat do galerie, kde pro vás máme fotky hvězdných herců v jejich rolích v předchozích řadách seriálu.

Zdroj: Deadline  

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu