Princezna nevěsta: Platforma Quibi přinese novou verzi legendární fantasy

Princezna nevěsta: Platforma Quibi přinese novou verzi legendární fantasy | Fandíme seriálům
MGM
Zobrazit dalších 9 obrázků
Neskutečně nabité herecké obsazení ze svých domovů vytvořilo remake kultovního filmu.

Nový přírůstek mezi streamovacími platformami v podobě původně mobilního Quibi nezažil zrovna nejlepší start. Služba, která své projekty kouskuje na desetiminutové kapitoly, se po dvou měsících od spuštění nedočkala nijak pozitivních hodnot, co se počtu uživatelů týče, hned od začátku ji pak byla vytýkána hned celá řada neduhů. Asi nejčastěji vedly výtky k spíše podprůměrnému obsahu, který kvalitou ani kvantitou zdaleka nedosahoval na většinu konkurence. 

Platforma každopádně zatím nekončí a na nových projektech stále pracuje. A to i v období koronaviru. Důkazem budiž její nejnovější projekt v podobě zcela nové verze Princezny nevěsty. Kultovní film si svou premiéru odbyl již před více než třemi dekádami a za tu dobu získal silný kultovní status. Vznik remaku byl tedy v podstatě pouze otázkou času. Pokud byste v tomto případě každopádně čekali nějakou seriózní a vysokorozpočtovou předělávku, byli byste na omylu.

The Stranger: O život jí usiluje psychopat, aniž by hrdinka thrilleru věděla proč - trailer
 

Nový remake byl totiž vytvořen čistě z domovů hereckého obsazení za pomoci rekvizit, které herci sami našli, s velice nízkým rozpočtem a celkově bere všechno s velkou nadsázkou a lehce parodickým podtónem. 

Samotný herecký ansámbl je však překvapivě našlapaný a chlubí se řadou významných osobností. Mezi jinými se jedná například o Hugh Jackmana, Jacka Blacka, Sama Rockwella, Sophie Turner, Joshe Gada, Diega Lunu, Taiku WaititihoJennifer Garner, Neila Patricka Harrise, Joa Jonase, Tiffany Haddish nebo Andyho Serkise.

Režie se ujal Jason Reitman (Juno). Část výdělku celého projektu pak půjde na charitu. Premiéry se nová předělávka na Quibi dočká v pondělí 29. 5. Níže se můžete podívat na první ukázky.

Zdroj: Vanity Fair

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Princezna nevěsta

25.09.1987 | USA
Komedie, Dobrodružný, Fantasy, Rodinný, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu