Konec civilizace: Seriál z dystopické budoucnosti se představuje v novém traileru

Konec civilizace: Seriál z dystopické budoucnosti se představuje v novém traileru | Fandíme seriálům
Peacock
Zobrazit dalších 10 obrázků
Když nejsi šťastný, nejsi nic. Seriálová adaptace výborného antiutopického románu dostává nový trailer. 

Dystopický svět, ve kterém je štěstí podmínkou a smutek záminkou k okamžité eliminaci, se představuje v novém, plnohodnotném traileru. Seriál nazvaný Brave New World, který adaptuje známý americký stejnojmenný román, představí futuristickou společnost, kde je „míru a stability dosaženo zrušením soukromí, peněz, rodiny a historie lidstva celkově.“ V hlavní roli se představí Alden Ehrenreich, známý z filmu Ave, Caesar od bratří Coenů nebo jako mladý Han Solo. Ehrenreich hraje mladého muže jménem John the Savage, který ohrožuje sociální stabilitu Nového Londýna.

Scott Pilgrim proti zbytku světa: Oblíbená komiksovka by mohla dostat animovaný seriál
 

Román Brave New World, u nás známý pod českým názvem Konec civilizace, napsal americký autor Aldous Huxley. Kniha vyšla v roce 1932 a byla společně s Orwellovým 1984 a Zamjatinovou novelou My je jednou z prvních vizí budoucnosti lidstva, která byla inspirována autoritářskými a diktátorskými režimy meziválečné Evropy. Autor románu tehdy sám přiznal, že vycházel z vlastních zkušeností s Mussolliniho fašistickou Itálií a ze zpráv, které přicházely ze Sovětského Svazu. Ovšem jeho vize pevně strukturované společnosti, kde je každému jedinci geneticky a psychologicky určeno postavení ve společnosti, byly podle všeho ještě poměrně mírné oproti realitě, kterou zosobňovali Hitler a Stalin.

Kromě Aldena Ehrenreicha se v seriálu představí i další známé tváře. Například Harry Lloyd (Hra o trůny, Antropoid), Hannah John-Kamen (Ant-man and the Wasp, Černé zrcadlo) a Demi Moore (Duch, Pár správných chlapů). Dalšími členy obsazení jsou Joseph Morgan, Jessica Brown Findlay a Kylie Bunbury. Brave New World bude k dispozici na nové streamovací službě Peacock, kterou spravuje společnost NBCUniversal. Služba Peacock bude spouštěna 15. července, přičemž ve stejný den bude k dispozici ke streamování i Brave New World. Služba u nás zatím není dostupná, tak doufejme, že mezinárodně seriál převezme některá ze streamovacích společností, které už u nás fungují.

Zde je trailer a nezapoměnte také zavítat do naší galerie, kde najdete sadu fotek všech stěžejních postav.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu