Batwoman: Nová představitelka hlavní role nalezena

Batwoman: Nová představitelka hlavní role nalezena | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kate Kane nahradí nová hrdinka. Nové úniky pak prozrazují, jak by k výměně ústřední postavy mělo dojít.

Článek obsahuje potenciální spoilery ke druhé řadě Batwoman.

V polovině května se k fanouškům seriálového vesmíru Arrowverse dostalo velké překvapení, když představitelka Batwoman, Ruby Rose, oznámila, že od role odchází. Spekulací o tom, proč se tak stalo, se objevila celá řada, jasná odpověď však dosud nalezena nebyla. Hned v zápětí se každopádně začalo řešit, jak přesně bude budoucnost Batwoman vypadat a především kdo Rose v ústřední úloze vlastně nahradí.

Již nějakou dobu se vědělo, že nedojde k pouhému přeobsazení, ale rovnou k záměně samotné postavy a člověka, který pod superhrdinským alteregem vystupuje - postava Kate Kane tedy ze seriálu odejde spolu s Ruby Rose. Aktuálně bylo konečně odhaleno, kdo se stane jejím následníkem - bude to herečka Javicia Leslie, která ztvární postavu Ryan Wilder. Ta, pokud je nám známo, v komiksech nevystupuje. Jde tedy buď o postavu zcela originální, anebo o postavu inspirovanou jinými komiksovými postavami.

Lucifer se vrací a láká fanoušky na stylové noirové retro fotky
 

Ta je popisována jako sympatická, divoká, chaotická a tak trochu praštěná, přičemž se léta živila jako pašerák drog a měla četné problémy s policií. Je pak velice nebezpečnou, zkušenou a nedisciplinovanou bojovnicí. Téměř ve všech ohledech tedy vlastně pravým opakem Kate Kane.

Samotná Javicia Leslie se k roli vyjádřila takto: „Jsem neskutečně pyšná na to, že jsem první herečkou černé pleti, která se v televizi ujme ikonické role Batwoman, a jako bisexuální žena jsem nesmírně poctěna, že se mohu stát součástí této revoluční show, která byla neskutečným průkopníkem pro celou LGBTQ+ komunitu.”

K hereččině obsazení se už stihli vyjádřit někteří z jejich kolegů - především samotná Ruby Rose, která na svém Instagramu Leslie k získání role pogratulovala a prohlásila, že je „neskutečně ráda, že se jí ujme úžasná černá žena”. Do rodiny Arrowverse pak ve svém příspěvku herečku přivítal i Grant Gustin, představitel seriálového Flashe.

K druhé řadě Batwoman se pak objevily i další novinky, které by měly částečně odhalovat samotný příběh. Ryan Wilder by údajně měla Batwomaninu kápi získat poté, co její matku zavraždí Scarecrow, který by měl v sérii působit jako jeden z hlavních padouchů. Superhrdinský kostým by Wilder měla od Kate Kane jednoduše ukrást. Samotná Kane by pak podle všeho měla buďto v samotné sérii nebo ještě před ní zemřít. Zvěsti každopádně nejsou oficiálně potvrzené a rozcházejí se s tím, co dříve tvrdili samotní autoři seriálu, tedy že Kate zabít nechtějí.

Co na přeobsazení role říkáte? Napište nám do komentářů.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to our new Batwoman, @javicia

Příspěvek sdílený Grant Gustin (@grantgust),

Zdroje: THR, The Direct

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu