Futha Mucka: Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson opět spolu

Futha Mucka: Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson opět spolu | Fandíme seriálům
Summit Entertainment
Zobrazit dalších 12 obrázků
Reynolds s Jacksonem se zřejmě nikde nepřestanou vzájemně dobírat, leč aspoň z toho budeme mít něco i my.

I když to na stříbrném plátně vypadá, že se Samuel L. Jackson a Ryan Reynolds nemůžou navzájem vystát, v soukromém životě se z nich stali dobří přátelé. V akční komedii Zabiják & Bodyguard dvojice názorně předvedla, že i vzájemné antipatie mají svou hranici zejména ve chvíli, kdy vám jde po krku skupina nájemných zabijáků. O jejich filmové nevraživosti ještě uslyšíme, protože pokračování úspěšné bijáku z roku 2017 by mělo dorazit do kin v příštím roce. Do té doby budou muset vzít diváci zavděk animovaným seriálem Futha Mucka, který vzniká pro streamovací službu Quibi, v němž dvojice znovu spojí síly.

Reynolds s Jacksonem budou seriál i produkovat ruku v ruce s tvůrci povedené komedie Kazišuci (Jim a Bryan Kehoe). V seriálu by měla Jacksonova postava pečovat na každodenní bázi o Reynoldsův charakter. Oficiální synopse zní následovně:

Samuel a Ryan se navzájem milují. Přesněji, Ryan miluje Samuela. Když byl Sam tázán na své pocity vůči Ryanovi, raději odvětil, že si odpustí jakýkoliv komentář. Drobná nehoda však způsobí, že se Sam stane hlavním Ryanovým ošetřovatelem a podivné situace na sebe nenechají dlouho čekat. Navzdory tomu, že si Ryan užívá společně strávený čas, Sam se k celé věci odmítl vyjádřit...

Evidentně půjde o odlehčený a vtipný projekt, který bude čerpat z komediálního talentu hvězdného hereckého dua. Uvidíme, zda se dostaví podobný úspěch, jaký dvojice zaznamenala ve světě filmu.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Zabiják & bodyguard

18.08.2017 | USA
Akční, Komedie
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu