Vikingové 6: Nová ukázka odhaluje osud Bjorna

Vikingové 6: Nová ukázka odhaluje osud Bjorna | Fandíme seriálům
History
Zobrazit dalších 25 obrázků
Žije, nebo nežije?

Finále první poloviny šesté řady Vikingů zanechalo fanoušky v nejistotě. Během obrovské bitvy mezi Rusy a Vikingy Ivar (Alex Høgh Andersen) nečekaně probodl Bjorna (Alexander Ludwig). V posledních vteřinách jsme tak viděli bezvládné tělo Bjorna, jedné z hlavních postav seriálu, která v něm působí od samého počátku.

Jenže byl Bjorn opravdu Ivarem zabit? Vzápětí totiž vyšlo krátké promo na druhou polovinu finální šesté série a v ní nechybí postava připomínající Bjorna. Samozřejmě ale bez záběru na obličej, tudíž nešlo říct, že je to stoprocentně on. Fanoušci tak dostali cliffhanger a museli spekulovat, jestli oblíbený Bjorn je, nebo není naživu. Nyní už ale máme jasno!

History

V rámci letošního Comic-Conu totiž vyšla krátká ukázka z nadcházející druhé poloviny šesté sezóny. Nejdříve v ní vidíme ruského prince Olega (Danila Kozlovsky), jak před svojí armádu dostává požehnání. V pozadí všemu přihlíží Ivar a Hvitserk (Marco Ilsø). Následně se k nim z dálky začne blížit osamocený jezdec na koni. A k Ivarově překvapení nejde o nikoho jiného než o živého Bjorna. Nutno dodat, že Bjorn na tom asi není dvakrát dobře. Na koni se sotva drží, pravděpodobně je zraněný z předchozí bitvy.

Jak to celé dopadne, to zjistíme ještě letos. Datum premiéry druhé poloviny finální šesté řady ovšem nebylo doposavad oznámeno.

Jste rádi, že je Bjorn naživu? Koukněte na video a v galerii si prohlédněte fotky z uplynulé první poloviny šesté sezóny.

Foto: History

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu