Vikingové: 6. řada se blíží, úvodní momenty si můžete vychutnat už teď

Vikingové: 6. řada se blíží, úvodní momenty si můžete vychutnat už teď | Fandíme seriálům
History
Zobrazit dalších 12 obrázků
Podívejte se na zahajovací záběry z finální sezóny vikinské ságy.

Stanice History Channel zveřejnila úvodní záběry z finální šesté řady Vikingů. První minuty divákům ukazují montáž z dlouhé Ivarovy (Alex Høgh Andersen) pouti po neprozkoumaných částech světa. Sekvence míchají scény se zarostlým Ivarem spolu s ilustračními záběry map, kde vydíme jeho postupování po neprobádaných uzemích. Šestá série započne 4. 12. (u nás ve tři hodiny ráno následující den) premiérou prvních dvou epizod.

Vikingové: Netflix chystá volné pokračování po 100 letech
 

Jak jsme vás již dříve informovali, finální sezóna bude mít celkem 20 epizod, rozdělených po 10 dílech do dvou časových období. Prvních deset dílů si odbyde premiéru v průběhu zimy a zbylých deseti epizod se dočkáme někdy v průběhu roku 2020. Představitelka Lagerthy Katheryn Winnick si poprvé v historii seriálu vyzkoušela režii. Herečka se ujala natáčení jedné z prvních šesti epizod nadcházející série.

O příběhu finální řady toho zatím mnoho nevíme. Je známo, že se Ivar mimo jiné vydá do Ruska a že nebude jediným Vikingem, který bude v následujících dílech cestovat do neprobádaných částí světa. Dále se bude řešit osud Flokiho (Gustaf Skarsgård), za kterým se na Island nejspíš vydá Ubbe (Jordan Patrick Smith). Co přesně se ve finální sérii Vikingů bude dít, není jasné, avšak ze zatím zveřejněných trailerů víme, že se fanoušci opět dočkají epických výjevů z bitevní vřavy, záběrů na početná vojska, bitvu na moři či sněhem zahalený Kattegat.

Showrunner seriálu Michael Hirst se k závěrečné sérii vyjádřil takto: „Vždycky jsem věděl, jak Vikingové skončí a po 89 epizodách skutečně věřím, že sága Ragnara Lothbroka a jeho synů byla odvyprávěna a my zanecháme naše drahé fanoušky s pořádným a definitivním zakončením, které si zaslouží. Navíc zbývá ještě 20 epizod a ty nejvíce ambiciózní a velmi emocionální teprve přijdou.

Zdroj: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu