The Comey Rule: Trailer na minisérii o sporu Donalda Trumpa a šéfa FBI

The Comey Rule: Trailer na minisérii o sporu Donalda Trumpa a šéfa FBI | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit dalších 5 obrázků
Premiéra čtyřdílné minisérie se odehraje už v září.

Není tajemstvím, že pokud máte vliv ve veřejném životě a neskáčete, jak současný prezident USA Donald Trump píská, tak se dostanete na seznam jeho nepřátel (případně na seznam lidí, o kterých tvrdí, že je vlastně ani nezná). O tom ví své bývalé šéf FBI James Comey, který o tom také napsal knihu A Higher Loyalty, The Comey Rule

Právě tak posloužila jako inspirace pro čtyřdílnou minisérii nazvanou The Comey Rule. Nicméně, seriál nebude biografickou podívanou jedné osoby, ale jeho zápletka je popisována jako příběh dvou mocných mužů, kteří mají odlišná etická pravidla, loajalitu a osobnosti, což vede k jejich střetu.

Původně se počítalo s tím, že se seriál objeví až v listopadu, tedy v době, kdy budou probíhat prezidentské volby, ale po scenárista a výkonný producent Billy Ray se zasadil o to, aby to bylo již v září. Premiéra tak bude na stanici Showtime 27. 9. 2020, kdy budou odvysílány dva díly a následující den zbývající dva. Uvidíme, jak bude či nebude projekt distribuovaný mezinárodně.

Nedávno pak bylo zveřejněn první teaser, který slibuje politicky propletenu podívanou, která se zaměří nejen na kontroverzní vztah Trumpa s Comeyem a také s ruským prezidentem Putinem, ale také na to, jak si hlava USA buduje svou veřejnou image a zdá se, že nebude absurditu nouze. 

Těžko říct, na kolik bude The Comey Rule objektivní sondou do sporu dvou výrazných mužů americké politiky, ale upoutávka dává vědět, že zábava by to měla být určitě.

 

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu