Enslaved: Nová série se Samuelem L. Jacksonem sleduje obchod s otroky

Enslaved: Nová série se Samuelem L. Jacksonem sleduje obchod s otroky | Fandíme seriálům
Ryan Buller
Zobrazit dalších 17 obrázků
Čeká nás stopování předků, cestování, řešení záhad či hledání potopené otrokářské lodi.

Samuel L. Jackson je frajer, kterého prostě musíte mít rádi. Do každého filmu přinese své nepopiratelné charisma, hlášky a humor. Je proto logické zapojit hvězdu filmů Pulp Fiction, Nespoutaný Django, Osm hrozných a Captain Marvel do dokumentární série. Dokumenty to mají u diváků těžké, silné jméno by tak mohlo nalákat diváky, kteří nejsou primární cílovkou. Televizní síť Epix připravila šestidílnou dokumentární sérii Enslaved, zabývající se obchodem s otroky.

Seriál bude mít v Americe premiéru 14. 9. 2020 a zaměří se na čtyřistaletou historii obchodu s otroky z Afriky do „Nového světa.“ Dokumentární série využila DNA testu slavného herce a vystopovala jeho rodový kmen. Samuel L. Jackson se tak vydá z Ameriky až do Gabonu, aby se setkal s kmenem Benga. Každá epizoda se bude věnovat třem dějovým liniím: osobnímu příběhu herce, hledání potopené otrokářské lodi a historickému vyšetřování vedeného investigativními novináři Simchem Jacoboviciem a Afuaem Hirschem.

„Díky Samuelu L. Jacksonovi bude seriál přitažlivý i pro mladé diváky, kteří znají jeho úžasný katalog filmů,“ prozrazuje novinář Afua Hirsch. „Nalákat můžou i archeologické prvky, dobrodružství s nimi spojené, cestování a řešení záhad. Téma je opravdu důležité, protože to je historie nás všech. Náš svět, jak ho známe, by bez své historie neexistoval. Není žádný Angličan, Američan, nebo Afričen, kterého by se nedotklo tohle téma.“

Vypadá to, že tvůrci udělali vše proto, aby vytvořili obsáhlý a zároveň zábavný dokument. Tři dějové linie zní opravdu unikátně a my se pomalu začínáme těšit. V galerii najdete hromadu nádherných fotografií z natáčení.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu