The Flight Attendant: Nový sitcom s Kaley Cuoco jsme ještě ani neviděli a už se chystá 2. řada

The Flight Attendant: Nový sitcom s Kaley Cuoco jsme ještě ani neviděli a už se chystá 2. řada | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 9 obrázků
V černé komedii si Penny z Teorie velkého třesku zahraje letušku, která se probudí vedle mrtvého těla bez jakýchkoliv vzpomínek na předešlé události a celou záhadu musí vyřešit.

Kaley Cuoco zná naprostá většina diváků díky roli Penny z Teorie velkého třesku, která nastartovala její hvězdnou kariéru. Milovaný sitcom se loni dočkal svého emotivního finále a od té doby má americká herečka poměrně napilno. Letos v dubnu se mimojiné objevila již ve druhé řadě animované Harley Quinn a kromě toho se již brzy ukáže ve svém vlastním sitcomu se jménem The Flight Attendant.

Jak už napovídá samotný název, seriál vypráví příběh letušky Cassie, která se jednoho záhadného rána vzbudí v neznámém hotelu v posteli s mrtvým mužem a nemá jediné ponětí, co se přihodilo. Vedle Cuoco, která se ujala i role producentky, se v dalších rolích objeví Rosie Perez, Michiel Huisman nebo Griffin Matthews.

Teorie velkého třesku: Kaley Cuoco se emotivně ohlíží zpátky za finální epizodou
 

Černá komedie založená na stejnojmenném románu Chrise Bohjaliana aktuálně představuje jedno z velkých lákadel streamovací platformy HBO Max, která v ni očividně vkládá poměrně velkou důvěru - aktuálně si totiž objednala vznik druhé řady. A to přestože si ta první zatím ani neodbyla premiéru. Kromě toho byl projekt původně koncipován jako limitovaná série, kde by se ve finále rozluštila celá záhada. Tvůrci však očividně dostali nápad, jak příběh dále rozvést.

Kdy bude sitcom vydán, je v tuto dobu nejasné. V době, kdy byla produkce z velké části dokončena, totiž přišla koronavirová pandemie, která vynutila její pozastavení. Vzhledem k tomu, že je zahraniční část natáčení hotova, by však dokončení podle tvůrců nemělo být příliš složité. S trochou štěstí by tedy premiéra snad mohla proběhnout ještě letos. Níže si můžete zhlédnout trailer na nové seriály pro HBO Max, ve kterém se krátce objevuje i The Flight Attendant.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu