Televize Nova hlásí návrat svých seriálů, těšit se můžete na Ulici, MasterChef Česko a další

Televize Nova hlásí návrat svých seriálů, těšit se můžete na Ulici, MasterChef Česko a další | Fandíme seriálům
TV Nova
Zobrazit dalších 7 obrázků
Co všechno přinese televizní stanice na konci léta? Vrací se Ordinace v růžové zahradě 2, Tvoje tvář má známý hlas, detektivka Specialisté a mnohem více.

I úspěšná televizní stanice Nova musela na jaře kvůli pandemii přerušit produkce svých divácky oblíbených seriálů. Situace se naštěstí uklidnila a Nova odhalila detaily a data návratů oblíbených seriálů. Příznivci se mohou těšit na Tvoje tvář má známý hlas, Ordinaci v růžové zahradě 2, Ulici a MasterChefa Česko.

Jako první se vrátí seriál Ulice. Premiéra šestnácté série diváky čeká už 17. 8. 2020. Jelikož si Ulice na jaře dávala neplánovanou pauzu, tak na začátku nové sezóny nastane časový posun, brzy se však vrátí k času reálnému. Fanoušci se mohou těšit na spoustu emocí, dvě svatby, jedno narozené dítě, nové lásky i boj studentů za čistotu naší planety. V září se budou slavit 15. narozeniny seriálu a na podzim se v Ulici objeví nová rodina.

25. 8. 2020 se po letní pauze vrátí úspěšná reality show o vaření MasterChef Česko. Porotci Radek Kašpárek, Přemek Forejt a Jan Punčochář na podzim zvolí vítěze ze zbývajících TOP 8 amatérských kuchařů, pěti žen a tří mužů. Poprvé show nahlédne i do kuchyně podniku Jana Punčocháře, takže se diváci mají opravdu na co těšit. Vysílat se bude každé úterý od 20:30.

O den později, 26. 8. 2020, se vrátí reality show Výměna manželek a dokumentární pořad Malé lásky. Ve Výměně manželek se opět dočkáme sondy do českých domácností a příležitosti sledovat desetidenní působení manželky v náhradní rodině. Malé lásky nám ukážou práci zkušených lékařů a porodních asistentek gynekologicko-porodnické kliniky v Plzni a zlatým hřebem seriálu mají být nové tematické epizody.

Ve čtvrtek 27. 8. 2020 se na obrazovkách objeví nový díl populárního seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Seriál stejně jako Ulice běží již patnáct let a fanoušci se mohou těšit na vztahový i profesní trojúhelník manželů Márových a Vojty Kratochvíla či na návrat jejich milované Bibi (Marika Šoposká).

31. 8. se vrátí detektivní seriál z prostředí Prahy Specialisté a ​5. 8. bude mít premiéru další řada oblíbené pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. Těšit se můžeme na novou osmičku soutěžících a moderátora Vladimíra Polívku. Bývalý moderátor pořadu Ondřej Sokol spolu s Evou Burešovou a Alešem Hámou usednou do poroty.

Sledujete nějaký se zmíněných projektů televize Nova? V galerii najdete nové fotografie z výše uvedených seriálů.

Zdroj: TV Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu