Fresh Prince: Sitcom s Willem Smithem se dočká syrového restartu

Fresh Prince: Sitcom s Willem Smithem se dočká syrového restartu | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 6 obrázků
Fanoušek měl vizi toho, jak by se z odlehčené komedie dalo udělat moderní sociální drama a Will Smith se rozhodl, že projektu pomůže k realizaci.

Sitcom Fresh Prince odstartoval hereckou kariéru Willa Smithe. Smith v něm hraje fiktivní verzi sebe sama, jakožto rozháraného kluka z Filadelfie, kterého po roztržce s pouličním gangem pošle matka žít ke strýčkovi do jeho opulentního sídla v luxusní čtvrti Bel Air v Los Angeles. Humor seriálu vycházel ze střetu dvou světů a ačkoliv se tu a tam Fresh Prince otřel o rasismus nebo sociální témata, v první polovině 90. let to byl typický sitcom dané doby, kdy se každá nesnáz rychle vyřešila do konce epizody spolu s nějakým moudrým ponaučením či přátelským usmířením.

Loni na jaře se na Youtube objevil fiktivní trailer na neexistující film nazvaný Bel-Air. Ten ponechává základní koncept, ale prezentuje jej v syrovější, realistické verzi. Trailer si můžete přehrát níže. Video zaujalo samotného Willa Smithe, a tak slovo dalo slovo a nakonec bylo oznámeno, že na základě nápadu vznikne seriál, který skutečně bude syrovou verzí původního Fresh Prince.

Will Smith je jedním z producentů, showrunnerem se stal Chris Collins (John Wick 3, Špína Baltimoru, Zákon gangu) a jako jeden ze scenáristů a režisérů se na seriálu bude podílet i Morgan Cooper, nadšenec, který drsnou verzi Fresh Prince vymyslel a natočil. Do dneška jeho video na Youtube zaznamenalo více než pět a půl milionu shlédnutí. Projekt je nabízený streamovacím službám, jako je Netflix.

V galerii můžete vidět fotky z původního sitcomu.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Vorvancos | 13.08.2020 13:52
Nedávno jsem to celé zhlednul po X letech..a tam je takovýho rasismu,stereotypů a všech dalších věcí který se dneska bojí kdokoliv provést aby černoušky nenasral, že očekávám masivní kampaň jak je toto v pořádku :D ten seriál mám rád, ale být to opačně už po tom jsou jak po žlutý familii a dalších kultovních seriálech
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu