Black Math: Elizabeth Moss z Příběhu služebnice chystá "psychosexuální thriller"

Black Math: Elizabeth Moss z Příběhu služebnice chystá "psychosexuální thriller" | Fandíme seriálům
Universal Pictures
Zobrazit dalších 10 obrázků
Herečka založila novou produkční společnost, která přinese silné a unikátní projekty.

Talentovaná herečka Elisabeth Moss kariérně prožívá skvělý rok. Zahrála si v oceňovaném dramatu Shirley a v hororové pecce Neviditelný. Hvězda seriálu Příběh služebnice (The Handmaid's Tale) ovšem nezůstává jen u herectví a spolu s Lindsey McManus založila produkční společnost Love & Squalor Pictures. V přípravě už mají několik nadějně vyhlížejících projektů včetně tajemného psychosexuálního thrilleru.

Studio má práva na adaptace tří knih a postará se i o produkci dvou dříve oznámených projektů. Prvním z nich je minisérie Candy, ve které si Elisabeth Moss zahraje skutečnou vražedkyni, a hororový film Run Rabbit Run. Nově oznámeným projektem pak je antologie Black Match. O produkci psychosexuálního neo-noir thrilleru zasazeného do moderního Los Angeles se spolu s Love & Squalor Pictures postarají studia Hulu a Fox 21 Television. Elisabeth Moss si zahraje hlavní roli, o scénář se postaral Ian McCulloch a na režisérské křeslo usedne Mike Barker (Příběh služebnice).

„Jsem naprosto nadšená z formování téhle společnosti a navázaného partnerství s Lindsey, se kterou budeme vyhledávat vlastní materiál a za projekty si jako producentky budeme moci skutečně stát, prozrazuje Elisabeth. „Chceme produkovat silné a jedinečné příběhy pro velké i malé obrazovky, u kterých cítíme, že jsou inkluzivní a reprezentují svět, jenž vidíme kolem nás. Jsme opravdu pyšní že to, co budujeme, se skládá z projektů na škále od komerčních věcí, až po temn, náročnější díla.“

Soudě podle filmů, ve kterých sama herečka hrála, nás čeká různorodá řada zajímavých snímků. Nebál bych se tvrdit, že tahle produkční společnost nebude hrát na jistotu a přinese i několik divokých karet. Psychosexuální thriller Black Match zní jako skvělý start. V galerii si můžete připomenout Elisabeth Moss v Příběhu služebnice.

Zdroj: Hollywoodreporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Martin | 21.08.2020 11:41
Doufejme, že to bude jen produkovat.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu