Obi-Wan Kenobi: Jednou a dost - z nového příběhu nebude nekonečný seriál

Obi-Wan Kenobi: Jednou a dost - z nového příběhu nebude nekonečný seriál | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kdy začne natáčení nového seriálu ze světa Star Wars a kolik bude mít epizod?

V rámci seriálů ze světa Star Wars se v posledních měsících nejvíce mluví o druhé a třetí sérii Mandaloriana, ovšem nyní pro vás máme pár novinek i k očekávanému seriálu o Obi-Wanu Kenobim. O hraném seriálu, ve kterém si po prequelové trilogii zopakuje roli Obi-Wana Kenobiho Ewan McGregor, se od začátku mluvilo jako o minisérii. Ovšem až nyní podala oficiální prohlášení prezidentka společnosti Lucasfilm Kathleen Kennedy, která potvrdila, že seriál o Obi-Wanu Kenobim bude skutečně pouze jednorázovou záležitostí, a že na rozdíl od Mandaloriana uvidíme pouze jednu řadu.

Podle tvůrce Mandaloriana Star Wars musejí naslouchat svým fanouškům
 

Před časem prolétla médii informace o tom, že produkce chystané minisérie nezačne dříve než v příštím roce, avšak dle posledních zpráv se zdá, že by natáčení mohlo začít mnohem dříve. Poslední zprávy hovoří o tom, že produkce započne již v září a první klapka padne v jižní Kalifornii. Nejprve by se mělo začít natáčet v exteriérech a následně se štáb přesune do Velké Británie do známého ateliéru Pinewood Studios, kde se například točí filmy s Jamesem Bondem, anebo právě Star Wars.

Minisérie zatím nemá oficiální název a po předešlých informacích o šesti epizodách se aktuálně zdá, že bude mít pouze čtyři díly. Avšak stále čekáme na oficiální vyjádření Lucasfilmu. Prozatím můžeme doufat, že se Ewan McGregor vrátí v ikonické roli i v nějakém dalším projektu ze světa Star Wars. Vše bude záležet na tom, jaký úspěch minisérie bude mít a zda bude mít pro Disney+ takovou hodnotu jako Mandalorian.

Zdroj: Movieweb, Screenrant

Foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu